Antigua Sailing Week

Informatie aanvragen

Zeil mee in de Antigua Sailing Week

Als competitieve zeiler is dit je kans om mee te doen aan een van de grootste zeilevenementen ter wereld: de Antigua Sailing Week. Een zeilregatta in de Caribbean waar sportieve zeilwedstrijden worden gecombineerd met fantastische feesten aan wal. Deze zeilweek op Antigua is een groots evenement en een belevenis die je vast niet wilt missen.

Een groot zeilfeest

Iedere wedstrijddag wordt afgesloten met een waanzinnig feest aan wal waar ook honderden locals en bezoekers komen. Middelpunt is het Event Village, de ontmoetingsplek voor de zeilers in de haven van Antigua. Terwijl sommige bezoekers tot diep in de nacht opblijven, duiken de zeilcrews meestal minder laat hun kooi in om de volgende dag weer fris aan de start te verschijnen. Mis zeker de Big Party Night op dinsdagavond niet. Op woensdag is het Lay Day met de Day Beach Party met de Nonsuch Bay RS Elite Challenge op Pigeon Point. Er wordt geeindigt met de legendarische Antigua Sailing Week Awards Ceremony & After Party in Nelson's Dockyard.

PArtyAnti.jpg

Antigua Sailing Week: 27 April t/m 3 Mei 2019

Tubber biedt de mogelijkheid om een schip te huren voor deelname aan dé zeilregatta van het jaar: de Antigua Sailing Week. Een week lang genieten van waanzinnige zeilraces en de beste feesten. De wedstrijdvoering van de Antigua Sailing Week vindt plaats in diverse klasses met een verscheidenheid aan zeiljachten. Voor ons is de bareboat klasse de bekendste. Je kunt een zeiljacht huren voor 10 dagen, zodat je een paar extra trainingsdagen hebt om goed voorbereid aan de zeilwedstrijden te beginnen.