Zeiljacht huren in Murter

Murter staat bekend om zijn watersportmogelijkheden die je rondom de stad kunt beoefenen. De zee is hier ondiep en rond de stranden bevinden zich prachtige dennenbossen.
Zeiljacht huren Tisno Kroatie
Landen > Kroatië > Murter

Zeilen in Murter

Murter, zeilen in Kroatië. Murter ligt midden in de natuurgebieden van Kroatië. De vele eilanden waar je tussendoor zeilt zijn gelukkig allemaal beschermd natuurgebied. Prachtig om bij te ankeren en in te wandelen. Doordat alle boten die we hier verhuren zijn uitgerust met een bijboot kun je overal makkelijk aan land komen. Naast ankeren kun je bij een aantal restaurants gratis aanleggen, onder voorwaarde van een drankje en een hapje.

Murter is een plaats op het eiland Murter, het eiland is wel bereikbaar per auto via een vaste brug.

Catamarans en monohulls huren in Murter

Twee streng gescheiden religies, de catamaran wereld en die van de enkelrompers. Het feit dat de meeste (huur)vloten grotendeels uit monohulls bestaan geeft aan dat de meeste mensen liever met één romp zeilen. En toch, wie ooit op een catamaran voor anker in een baai heeft gelegen en zag dat de wijn niet bij elke golf van tafel rolde heeft misschien toch een wat wijdere blik gekregen op dat punt (en je hebt gelijk als je bij het bovenstaande denkt: we kwamen om te zeilen en niet om de fles wijn op tafel te zetten). Voor die mensen verhuren we vanuit Murter ook een aantal goed zeilende catamarans.

Waar kan ik een zeiljacht huren in Murter?

Klik inde i kortet for at zoome.
Now click to jump on same coordinates point on Google Maps
One click to set START position / Next click to set next route point / Double-click to set END point
Click on map to get the weather from the point(lon/lat)

''Uistekende uitvalbasis om te zeilen rondom de Kornati eilanden''

Zeiljacht huren Murter eilanden Kroatie
"Kornati eilanden Kroatie, deze bereik je binnen een dag zeilen vanaf Murter" 
Zeiljacht huren Betina Kroatie
''In het plaatse Betina, gelegen op het eiland Murter kun je genieten van heerlijke visspecialiteiten''
Eten bij Fabro op Murter tijdens zeilvakantie
Happy Our op Murter tijdens Zeilvakantie
"Lekker eten bij Fabro in Murter, kom je eten, dan mag je vaak gratis in hun kleine prive haven liggen"
Mooie baai dichtbij Murter
"Mooi baai om lekker te zwemmen in de buurt van Murter''

Murter, zeilen in Kroatië

Murter, zeilen in Kroatië. Murter ligt midden in de natuurgebieden van Kroatië. De vele eilanden waar u tussendoor zeilt zijn gelukkig allemaal beschermd natuurgebied. Prachtig om bij te ankeren en in te wandelen. Doordat alle boten die we hier verhuren zijn uitgerust met een bijboot kunt u overal makkelijk aan land komen. Naast ankeren kunt u bij een aantal restaurants gratis aanleggen, onder voorwaarde van een drankje en een hapje.

Catamarans en monohulls te huur in Murter, Kroatië

Twee streng gescheiden religies, de catamaran wereld en die van de enkelrompers. Het feit dat de meeste (huur)vloten grotendeels uit monohulls bestaan geeft aan dat de meeste mensen liever met één romp zeilen. En toch, wie ooit op een Murter, Zeilen in Kroatiëcatamaran voor anker in een baai heeft gelegen en zag dat de wijn niet bij elke golf van tafel rolde heeft misschien toch een wat wijdere blik gekregen op dat punt (en u heeft gelijk als u bij het bovenstaande denkt: we kwamen om te zeilen en niet om de fles wijn op tafel te zetten). Voor die mensen verhuren we vanuit Murter ook een aantal goed zeilende catamarans.