Bretagne

In Noord Bretagne lijkt het zeilen op dat van de Zuidwest kust van Engeland. Door een onverklaarbare reden is het klimaat warmer en het zomerse weer net iets meer betrouwbaar zodra u ten Zuiden van de Loire komt.
 

Galicië - Spaanse kust

Zeilboten en motorjachten huren in Bretagne

Je wilt op vakantie een zeilboot, zeiljacht of motorjacht huren? Met behulp van Tubber zijn alle huurboten, motorboten en zeiljachten te vinden waarmee je kunt varen in je vakantie in Bretagne. Je kunt de zeiljachten en motorjachten huren in Bretagne vanuit de haven van Lorient.
 

Zowel Noord- als Zuid-Bretagne bieden uitstekende mogelijkheden om lekker te gaan zeilen voor degenen met een goede kennis van navigatie. Het is een erg mooie ervaring om in je vakantie te zeilen op getijdenwater. Door het verval van soms meer dan 10 meter is het spectaculair. De Race van Alderny sleurt je met grote snelheid rond het eiland. In Noord-Bretagne lijkt het zeilen op dat van de Zuidwestkust van Engeland. Om onverklaarbare redenen is het klimaat warmer en het zomerse weer net iets betrouwbaarder zodra je ten zuiden van de Loire komt. De prijzen van jachthuur zijn hier hoger dan je gewend bent in het Middellandse Zeegebied, dit komt omdat het verhuurseizoen van zeiljachten korter is, maar deze kosten kun je weer wat reduceren door de korte reisafstand vanuit Nederland. Wil je niet vliegen maar wel lekker zeilen, dan kunnen wij je aanraden om eens een zeiljacht te huren in Bretagne.