Het Kanaal

Het Kanaal is de zee gedeelte of zeestraat tussen Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, en is de verbinding van de zuidelijke Noordzee met de Atlantische Oceaan.
 

Zeilen op Het Kanaal

Het Kanaal is het zee gedeelte of zeestraat tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, en is de verbinding van de zuidelijke Noordzee met de Atlantische Oceaan. Het smalste gedeelte van Het Kanaal wordt ook wel het Nauw van Calais of de Straat van Dover genoemd. In het begin van de scheepvaart werd deze route al gekozen om van het vasteland van Europa naar Engeland te varen. Het Kanaal staat ook bekend om de gelukte en mislukte pogingen om het Kanaal over te zwemmen.
 

Via Tubber kun je diverse zeiljachten in het vaargebied van het Kanaal huren. Kijk bij de beschikbaar zeiljachten en geniet van een heerlijke zeilvakantie.

SGR | Nationale Watersportbank
Tubber is onderdeel van Nationale Watersportbank, alle boekingen vallen onder Stichting Garantie Reisgelden, waardoor je altijd verzekerd bent van een perfecte zeilvakantie zonder financiële risico's.

Meer informatie over een zeilvakantie?
Wil je meer informatie over flottielje zeilen, meezeilen of wil je met een schipper varen tijdens jouw zeilvakantie? Hiervoor kun je ons dagelijks bereiken van 10.00 tot 22.00 uur op nummer +31 (0) 50 8200 200, buiten kantooruren kun je het aanvraagformulier gebruiken.