Brazilië / Costa Verde

Zeilgebieden > Atlantische Oceaan (Zuid-Amerika) > Brazillië / Costa Verde

Brazillië / Costa Verde


Angra dos Reis

Zeilen in het mooie Costa Verde

Kristalhelder water, rustige baaien, en de Braziliaanse keuken: slechts een paar ingrediënten voor een heerlijke tijd.

Zeilvakantie Brazilië Costa Verde

Je wilt een zeilboot, zeiljacht of motorjacht huren voor een vaarvakantie? Met behulp van Tubber zijn alle huurboten, motorboten en zeiljachten te vinden in het zeilgebied Atlantische Oceaan  (Zuid-Amerika). Tubber verhuurt diverse mooie jachten in dit gebied. Zo kun je vanuit Brazilië / Costa Verde hele mooie tochten maken langs de kust. Je kunt zelf een boot huren op basis van bareboat of een boot huren met schipper.


Zeilvakantie Brazilië

Een zeilvakantie in Brazilië is puur genieten van mooie stranden, oneindig natuurschoon, culturele pracht en swingende feesten. Dit zijn de steunpilaren waar Brazilië op gebouwd is. Vrij vertaald; van Ipanema Beach tot diep in de Amazone, van de kleurrijke wijk Pelourinho tot de trillende straten van Rio tijdens het carnaval. Het land waar je heerlijk kunt zeilen en waar je nog kunt genieten van natuur, cultuur en het mooie weer.
 

Warme kleding kun je thuis laten

 Voor een zeilvakantie in Brazilië kun je gerust je warme kleding thuislaten, want het grootste deel van Brazilië ligt in de tropen. In het noorden van het land vertonen de temperaturen hierdoor erg weinig variatie; het is er het hele jaar door warm. Hoe verder naar het zuiden, hoe meer temperatuurverschillen, maar toch blijven ze gering in vergelijking met Europa.
 

Een waanzinnige zeilvakantie in Brazilië met schipper

In een van de mooiste zeilgebieden van Brazilië, met meer dan 300 eilanden, de meeste onbewoond. Kristalhelder water, rustige baaien, de Braziliaanse keuken: slechts een paar ingrediënten voor een heerlijke tijd.
Er kan hier het hele jaar door gezeild worden, maar de beste periode is van juni tot en met oktober (minder neerslag en lekkere temperatuur). Je hebt zelfs de optie om een week lang te genieten op een echt privé-eiland!