Zeiljachtverhuur bij Zeiljachthuren.nl

Snel zoeken

Zeiljacht Huren Nederland / Ijsselmeer

Binnenwateren > Nederland / Ijsselmeer

Kies de locatie op de kaart

Zeiljacht huren IJsselmeer

Door indamming van de Zuiderzee in 1932 is het IJsselmeer ontstaan. Met zeiljachthuren.nl kunt Vraag hier om een passend voorstel te ontvangen.u zeilen vanuit Lemmer  Stavoren en Lelystad. Niet alleen de nieuwste Bavaria Yacht Charter zeiljachten maar ook de motorboot van Bavaria is hier te huur.  Zeil langs de oude vissersdorpjes en leg uw schip ‘s avonds in het centrum van Stavoren, Medemblik of Enkhuizen. Via de sluis bij Kornwerderzand naar Vlieland of Terschelling is een mooie dagtocht en met iedere diepgang te doen, het IJsselmeer zelf is vrijwel overal voldoende diep.

Zeilen op het IJsselmeer kenmerkt zich door ruimte, veel goede voorzieningen en gezelligheid. Het was ooit een zee en laat zo nu en dan nog de venijnige karaktertrekjes zien die haar ooit zo berucht maakten. Zeker geen tam binnenwater maar een binnenzee waar een zeiler zich kan uitleven!


Zeilboten huren vanuit Makkum

Met zeiljachthuren.nl kunt u varen vanuit een luxe haven aan het IJsselmeer, Makkum. Met een prive parkeerplaats en veel nieuwe zeilboten. U kunt hier zeiljachten huren met ondiepe kiel, of zelfs met ophaalbaar midzwaard. Omdat Makkum dicht bij de Waddenzee ligt zijn deze schepen met beperkte diepgang geschikt om in een dagtochtje al op de Waddeneilanden te liggen. Ook droogvallen behoort tot de mogelijkheden.Zeiljacht huren IJsselmeer voor u Zeilvakantie in Nederland

Nederland / Ijsselmeer - locaties


 • Ijsselmeer / Monnickendam

 • Lemmer

 • Makkum

 • Stavoren


 •  
  wait... Loading Map ...
  RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers
  Copyright © 2010 Zeiljachthuren - - Alle rechten voorbehouden
  Nederland / Ijsselmeer - Zeiljacht Huren