Zeiljacht huren in Gouvia

Start je zeilavontuur in de natuurlijk gevormde haven van Gouvia
Zeiljacht huren Gouvia Corfu Griekenland
Landen > Griekenland > Gouvia

Blue Flag Beach

Gouvia is een plaatsje op het Griekse eiland Corfu, gelegen in de Ionische Zee langs de westkust van Griekenland, wordt vanwege haar natuurlijke schoonheid ook wel 'Het Groene Eiland' genoemd en staat bekend om de miljoenen olijfbomen. Gouvia haar hoofdstrand is een Blue Flag Beach, net als de verschillende stranden die om het badplaatsje heen liggen. Dit betekend dat het strand voldoet aan de strenge criteria wat betreft het milieu. Gouvia kent daarom een schone kust en zee, toiletten, strandwachtposten en goede omgang met de natuur. Voor de rest beschikt Gouvia over tal van kiezelstranden.

Zeilboot huren vanuit Gouvia met Tubber

Gouvia, een badplaats op het eiland Corfu, ligt acht kilometer ten noorden van Kerkira aan de oostkust van het eiland. Gouvia is een populaire vakantiebestemming, waar elk jaar veel zeilers met hun zeilboot hun vakantie vieren. Voornamelijk vind je rondom de haven van Gouvia prachtige luxe jachten en in Gouvia staan enkele prachtige luxe Vila’s. Naast de jachthaven waar je met de zeilboot van Tubber kunt aanmeren, kent Gouvia ook een prachtige dorpsstraat waar je tal van winkels, restaurants, cafés en discotheken zult vinden.

Zeilboten, zowel Monohulls als Catamarans van Tubber

Het vliegveld van Corfu ligt op 20 minuten rijden van Marina Gouvia, waar Tubber verschillende zeilboten aanbiedt, zowel Monohulls als Catamarans. Hier kan bij de monohulls de keuze gemaakt worden tussen de zeilboten van Aloa, Dufour, Bavaria, Oceanis en zeilboten van Friendship. Bij de Catamarans kan er gekozen worden uit het zeiljacht van Lagoon en het zeiljacht van BAHIA. Kortom, veel keuze wat betreft het huren van een zeilboot bij Tubber en twijfel daarom niet om hier uw zeilboot te boeken!

Waar kan ik een zeiljacht huren in Gouvia?

Klik inde i kortet for at zoome.
Now click to jump on same coordinates point on Google Maps
One click to set START position / Next click to set next route point / Double-click to set END point
Click on map to get the weather from the point(lon/lat)

"Zeilen vanuit Gouvia"

Zeilen Gouvia Griekenland Corfu haven
Een klein haventje op het eiland van Corfu