Zeiljacht huren Côte d'Azur West

De Côte d'Azur staat bekend om zijn pracht en praal (glitter and glamour). Het is een streek die zeer geliefd is bij de "Rich and Famous" om de bloedmooie romantische kust en het heerlijke klimaat.
Zeilgebieden > Middellandse Zee > Côte d'Azur / West

Ontdek de mooiste zeilvakanties

Oceanis 41 (3Cab) -9%

Oceanis 41 (3Cab)

09-05-20: 14 dagenToulon5.285 €BOEK NU4.482 €
Bavaria 50 Cruiser (5Cab) -5%

Bavaria 50 Cruiser (5Cab)

09-05-20: 7 dagenToulon3.718 €BOEK NU3.322 €
Lagoon 420 (5Cab) -9%

Lagoon 420 (5Cab)

01-08-20: 14 dagenToulon14.615 €BOEK NU12.977 €
Bekijk de scherpste aanbiedingen?

Zeiljachten huren aan de Côte d’ Azur (west)

De Franse Riviera, zo wordt de Côte d’Azur wel genoemd. Bij Tubber zien we een verschil tussen het westelijk deel en het oostelijk deel en we hebben daarom deze verdeling tussen oost en west aangehouden. Het oosten van de Côte d’Azur met verhuur havens in Menton / Garavan, Monaco en Port Grimaud is het meest luxueus. In het westelijk deel is dat niet veel minder maar daar huur je ook nog schepen rond de dertig voet. Je vindt onze oostelijke verhuurhavens in Hyères, Le Lavandou, Marseilles en Port Pin Rolland.

Verschillende soorten jachten en catamarans aan de westelijke Côte d’Azur

In dit deel van de Franse Riviera verhuren we niet alleen super luxe catamarans met schipper maar ook monohulls van Jeanneau, Beneteau, Dufour etc. etc.. Daarnaast vind je er de minder voor de hand liggende jachten van bijvoorbeeld Salona.

Catamaran huren met of zonder schipper

Wil je liever relaxed gevaren worden, kies dan voor Le Lavandou en huur een Lagoon 410-S2, 4 hutten, met schipper. In Port Pin Rolland zijn ook diverse luxe catamarans te huur, met en zonder schipper. Je huurt hier bijvoorbeeld de Lagoon 440, een Athena 38, Lavezzi 40 en Salina 48.

Vaarroutes Côte d’Azur

Scharrelen langs de Franse kust kan uitstekend vanuit deze havens. Ook een rondje langs de eilanden vlak voor de kust is aan te raden. Iles d’ Hyeres (Nationaal Park), Ile du Levant en Porquerolles zijn prachtige bestemmingen en in minder dan een dag te bevaren. Eenvoudig aan te lopen havens met restaurants waar we in Nederland veel te weinig van hebben. Wil je een speciale vakantie en kun je niet precies vinden wat je zoekt, stuur ons dan een email of bel. We maken graag een op maat gesneden aanbieding voor je.