Zeiljachtverhuur bij Zeiljachthuren.nl

Snel zoeken

Zeiljacht Huren Makkum

Landen > Nederland > Makkum

Zeiljacht huren vanuit Makkum

U wenst op uw vakantie een zeilboot, zeiljacht of motorjacht te huren of met de boot op vakantie? Met behulp van de website van Zeiljachthuren.nl zijn alle huurboten, motorboten en zeilboten en zeiljachten te vinden die u vanuit Makkum kunt huren. Zeiljachthuren.nl verhuurt diverse mooie jachten in Ijsselmeer gebied. Zo kunt u vanuit Makkum diverse zeilboten huren als een Delphia 26, Feeling 32 of een Harmony 42. Natuurlijk zijn er nog veel meer zeilboten te huur via onze website, bent u op zoek naar een ander zeiljacht om te huren gebruik dan eens optie uitgebreid zoeken.

Vakantie in Makkum Friesland

Zeilboot huren vanuit Makkum

Aan de boorden van het IJsselmeer ligt het leuke oude stadje Makkum. Natuurlijk is de stad beroemd vanwege zijn aardewerk maar Makkum is

ook een perfecte plaats voor een watersportvakantie. Bij de stad vind je een grote jachthaven met een rechtstreekse verbinding naar het IJsselmeer. De natuur rond Makkum is prachtig en de vogelliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken. In de stad zelf vind je de fraaie oude Waag en is een bezoek aan de Aardewerkfabriek een aanrader. Makkum is eenvoudig en snel bereikbaar via de A7. De haven van Makkum is perfect voor tochten richting het wad of over het IJsselmeer.

Voor die mensen die niet zo van koken houden, kunnen we  een goed advies geven. Het restaurant It Posthûs is een bergip in Makkum voor echt lekker eten en drinken. Het zit in een mooi, statig oud post- en telegraafkantoor. Na een lange zeiltocht met de zeilboot heeft u daar natuurlijk ook wel recht op.

Share
 
wait... Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers
Copyright © 2010 Zeiljachthuren - - Alle rechten voorbehouden
Makkum - Zeiljacht Huren