Zeiljacht huren in Ouddorp

Zeilvakantie Ouddorp Vuurtoren Nederland
Landen > Nederland > Ouddorp

Zeilen in Zeeland op het Grevelingenmeer

Je bent van harte welkom in het watersportparadijs van Nederland: De Grevelingen. Nergens is het water zo helder (zout) , waait er altijd een heerlijke wind met de meeste kans op zonneschijn in Nederland. Met de zeiljachten van Tubber kun je afmeren aan diverse romantische eilandjes waar het nooit druk en heerlijk kunt genieten van de rust onder het genot van een goed glas wijn of een lekker koud biertje.

Marina Port Zélande Ouddorp

Vanuit de 5 sterren haven heb je een prachtige uitvalsbasis voor je zeilvakantie in Zeeland. Marina Port Zélande Ouddorp kenmerkt zich door de aanwezigheid van alle denkbare faciliteiten. Mede dankzij het aangrenzend Center Parcs is o.a. het tropisch zwembad en een supermarkt op loopafstand.

Jeanneau zeiljachten huren in Zeeland

Wil je een modern en nieuw zeiljacht huren in Zeeland? Je vindt bij ons een complete (bijna) nieuwe Jeanneau zeiljachtenvloot. Van de Jeanneau Sun 2000 tot en met de Jeanneau Sun Odyssey 39i Performance. Van 2 tot 8 personen is er voor een ieder een jacht beschikbaar.

Mahe 36 Catamaran huren in Zeeland

Tevens verhuren wij als enige in de Benelux een Mahé 36 catamaran voor maximaal 8 personen.

Dit is de ideale familieboot voor het deltagebied. Snel en comfortabel (met o.a. standaard dinghy + motor). Ten slotte bieden we voor de snelle en sportieve zeilers de Stern 33.

Waar kan ik een zeiljacht huren in Ouddorp?

Klik inde i kortet for at zoome.
Now click to jump on same coordinates point on Google Maps
One click to set START position / Next click to set next route point / Double-click to set END point
Click on map to get the weather from the point(lon/lat)