Cariben

Cruise zeilvakantie bestemmingen in het Caribisch gebied.

Britse Maagdeneilanden: 

 

British-Virgin-Islands-3-(2)-(1).jpg

Tortola (Premium)

Ontdek de Britse Maagdeneilanden tijdens deze luxe volledig verzorgde zeilvakantie. De Britse Maagdeneilanden wordt door menig zeiler als favoriete zeilbestemming gezien. Er is genoeg tijd om te wandelen, op safari tochten te gaan en natuurlijk om te snorkelen en duiken. Bij Monkey Point op Guana Island is een rijk onderwaterleven te aanschouwen. In Cane Garden Bay kun je geweldige strandwandelingen maken en ook in Sandy Cay zijn er meerdere wandelpaden te vinden. Breng ook zeker een bezoekje aan het beroemde Soggy Dollar Bar. In de luxe premium hut kun je heerlijk tot rust komen van alle activiteiten tijdens de cruise zeilvakantie. Deze cruise zeilvakantie in de Britse Maagdeneilanden is volledig verzorgd met bemanning en catering en laat je de mooiste plekjes van de BVI zien! 

 

8 dagen/7 nachten

Periode: 19 januari 2019  – 14 december 2019
 

Cuba: 

 

cuba-(1).jpg

Cuba (Premium)

De luxe zeilreis begint in Cienfuegos. Tijdens dit Cubaanse avontuur kun je snorkelen, vissen, kajakken en genieten van het zonnige weer. Je komt langs de mooiste plekken in het Caribisch gebied. Je vaart langs het helderblauwe water van Cayo Guano, Cayo Rosario en Punta del Este.

 

8 dagen/7 nachten

Periode: 19 januari 2019 – 4 januari 2020 
 

Cuba (Standaard 2-persoonshut of 3-persoonshut)

Deze Cubaanse reis begint met een vaarroute richting de voornamelijk onbewoonde Los Canarreos Archipel. Je brengt een bezoekjes aan het schitterende Cayo Roasrio, Canal del Estopa en Quinto Canal. Jou luxe zeilvakantie kun je eindigen in Cienfuegos Marina. In de standaard 2 of 3-persoonshut is er genoeg ruimte. Veel tijd zul je benedendeks niet doorbrengen door al het moois dat er te zien is en de leuke activiteiten tijdens de zeilvakantie.

 

8 dagen/7 nachten

Periode: 19 januari 2019 – 4 januari 2020
 

Grenada:

 

Grenada.jpg

Tobago Cays (Premium)

De zeilroute brengt je op een week vol avontuur naar Carriacou, Union, de Tobago Cays, Petit St. Vincent en vervolgens weer terug naar het schitterende Grenada. Je kunt genieten van de vele watersporten die het gebied te bieden heeft of lekker relaxen aan de tropische kust. Je kunt snorkelen of duiken en prachtige kleurrijke vissen zien of kajakken in schitterende zonsondergangen.

8 dagen/7 nachten

Periode: 20 januari 2019 – 8 december 2019
 

Guadeloupe: 

 

Caribbean-Guadeloupe-(1).jpg

Guadeloupe (Premium)

Heb de tijd van je leven en verken de wateren rond het tropische paradijs van Guadeloupe. Ga op ontdekkingstocht langs de mooiste stranden, bezoek het onderwaterreservaat van Jacques Cousteau, de lles de Saintes Archipel, Pigeon eiland, Marie-Galante en Dominica. Er is genoeg te zien en beleven! De ervaren kapitein en vriendelijke hostess nemen je mee op een droomreis langs alle hoogtepunten van Guadeloupe. Er is genoeg tijd om te snorkelen en het kleurrijke onderwaterleven te bewonderen. Het jacht is van alle gemakken voorzien. Je hebt een eigen 2-persoonshut met badkamer en er is een chefkok aanwezig.

8 dagen/7 nachten

Periode: 19 januari 2019 – 14 december 2019


Martinique: 

 

Martinique-Anse-beach-(1).jpg

Grenadines (Premium of Comfort)

Jou droomreis begint in de rustige ankerplaats in Le Marin, Martinique. De volgende stops zijn Bequia, Mustique en Mayreau om vervolgens naar de prachtige riffen van Tobago Cays te zeilen. Verken schilderachtige dorpjes en snorkel in ongerepte lagunes. De excursies naar St. Lucia en St. Anne maken jou 8-daagse cruise zeilvakantie helemaal compleet. Op de luxe Premium of Comfort catamaran kom je helemaal tot rust en door de activiteiten hoef je je geen moment te vervelen.

8 dagen/7 nachten

Periode: 19 januari 2019 – 14 december 2019

 

Grenadines (Premium)

Deze 11 daagse zeiltocht begint op het rustige water van Le Marin op Martinique. De hoogtepunten bestaan uit onder andere Bequia, Mustique, Mayreay en de prachtige riffen van Tobago Cays. Je kunt heerlijk snorkelen in ongerepte lagunes en leuke dorpjes bezoeken. De zeiltochten naar St. Lucia en St. Anne maken het avontuur helemaal af. Geniet met volle teugen op dit luxe jacht!

 

11 dagen/10 nachten

Periode: 25 januari 2019 – 16 december 2020


Sint Maarten: 

 

Sint-Maarten-1-(1).jpg

BVI route

De route begint in Sint Maarten en zet vanuit daar koers richting de Britse Maagdeneilanden. Ervaar een fantastische aankomst bij Virgin Gorda waar de beroemde Baths op je wachten. De komende 8 dagen zijn gevuld met bezoekjes aan Horse Shoe Reef, The Caves bij Norman Island en heel veel andere prachtige omgevingen. Snorkel tussen de schildpadden om vervolgens op Sint Maarten te eten aan de Franse kant van Grand-Case nadat je al een aantal dagen de mooiste parelwitte stranden en schattige dorpjes hebt ontdekt.

8 dagen/7 nachten

Periode: 19 januari 2019 – 30 november 2019

Bahama’s:

 

Bahamas-varkens-(2)-(1).jpg

Abaco (Premium)

De Bahama’s heeft vele mooie stranden en baaien die je kunt verkennen. Door het warme klimaat kun je heerlijk ontspannen aan boord van je luxe all-inclusive jacht. Er zijn heel veel mooie plekjes waar je fijn kunt zwemmen, snorkelen en duiken. Ontdek de kleurrijke architectuur van Elbow Cay, ga naar de seven-mile beach van Great Guana Cay, of de beroemde stranden van Treasure Cay en de prachtige diepe baaien van Green Turtle Cay. In de luxe 2-persoonshut met eigen badkamer kun je je heerlijk terugtrekken. Er is een chefkok aan boord om heerlijke maaltijden te bereiden.

8 dagen/7 nachten

Periode: 19 jan 2019 - 7 dec 2019


Exumas (Premium)

Vertrek op een Caribisch avontuur met de luxe Lagoon 620, waar je een 2-persoonskamer met eigen badkamer tot je beschikking hebt. Het zeilavontuur begint op Nassau en maakt meerdere stops bij onder andere Highbourne Cay, Norman’s Cay en Wederick Wells Cay. Ook kun je genieten van het schitterende kleurrijke koraal bij Thunderball Grotto. Helemaal uniek is dat je op de Bahama’s bij Pig Beach kunt zwemmen met varkentjes. Relax op de hagelwitte stranden en geniet van de Caribische wind.

8 dagen/7 nachten

Periode: 18 mei 2019 - 30 nov 2019