Indische Oceaan

Cruise zeilvakantie bestemmingen in de Indische Oceaan.

Malediven:

 

maldives-262511_1920-(1).jpg

Malediven (Premium 2 of 3-persoonshut)

Tijdens de cruise zeilvakantie in de Malediven doe je onder andere Zuid Malé Atol, Bodukashihura, de Alikoi Rah zandbank, Daghetti en Maadhoo Finolhu aan. Bij iedere stop is er de mogelijkheid om te relaxen, zwemmen, snorkelen en kajakken bij de schitterende stranden en lagunes. In de premium 2 of 3-persoonshut kom je helemaal tot rust in luxe. 

8 dagen/7 nachten

Periode: 20 januari 2019 - 29 december 2019

 

BAA & RAA (Premium)

Relax op het onbewoonde eiland Innafushi in Baa Atoll en maak kennis met de lokale bewoners in het dorpje Meedho in Raa Atoll. Er zijn genoeg activiteiten te ondernemen. Je kunt snorkelen, zwemmen, kajakken bij de schitterende stranden en lagunes of lekker relaxen op de boot of op het strand. Je verblijft in een luxe hut op een jacht waar alle maaltijden worden verzorgd door een chef kok.

11 dagen/10 nachten

Periode: 27 januari 2019 - 2 oktober 2020

BAA & RAA (Standaard Hut)

Jou droomreis begint bij Hulhumale en brengt je naar het beste van wat de Malediven te bieden hebben. Zwemmen, snorkelen en heerlijk relaxen staan allemaal op het programma. Ontdek dorpjes of geniet van het rijke zeeleven in de helderblauwe zee.

11 dagen/10 nachten

Periode: 6 februari 2019 - 2 januari 2020


Mauritius:

 

mauritius.jpg

Gabriel

Het hoogtepunt van deze vijf-daagse cruise is bij llot Gabriel, waar een prachtige verborgen lagune te ontdekken valt. Bij de baai van Rivière Noire ligt een door bergen omringd vissersdorpje. Ook kun je ervoor kiezen op excursie te gaan naar een rumfabriek en naar het Labourdonnais Sugar Estate kasteel. 

5 dagen/4 nachten

Periode: 19 januari 2019 - 4 januari 2020

 

Le Morne

Deze cruise zeilvakantie start in de haven bij Rivière Noire en zet vervolgens koers richting Benitier. Daar kun je genieten van het relaxte eiland leven waarna je richting de laguna Mont Choisy zeilt. Hier kun je heerlijk zwemmen, snorkelen, kajakken of op het strand liggen. De optionele excursies zijn Pamplemousses Gardens, het sugar estate museum of een zoektocht naar dolfijnen. 

4 dagen/3 nachten

Periode: 23 januari 2019 - 1 januari 2020

 

Mauritius

Tijdens deze acht-daagse route kun je ontspannen op de stranden bij Mon Choisy en Tamarin, een bezoek brengen aan het suiker museum en de schitterende beroemde tuinen van Pamplemousses. Misschien ontmoet je wel enkele dolfijnen terwijl je snorkelt vanuit Coin de Mire in de baai van Grand Rivière Noir. 

8 dagen/7 nachten

Periode: 6 februari 2019 - 1 januari 2020

 

Seychellen:

 

Seychellen-(1).jpg

Sisters

De Sisters cruise zeilvakantie route brengt je op een avontuur in de pittoreske Seychellen. Je zult de mooiste stranden ontdekken in de Indische Oceaan zoals Saint Pierre Islet en Praslin. Ook zul je naar de beste plekken voor watersporten gaan. Wellicht zie je wel schildpadden in het Marine National Park op Curieuse eiland. 

4 dagen/3 nachten

Periode: 25 januari 2019 - 3 januari 2020

 

Praslin (Premium of Standaard Hut)

Deze route begint met het ongerepte marine park en een excursie naar Cocos eiland. Verken La Digue en Cousin en zet vervolgens koers naar Baie St. Anne, Curieuse en St. Pierre voordat je de sfeer van het beroemde Praslin kunt proeven. De laatste dag verblijf je op Praslin en kun je genieten van watersporten of gewoon relaxen op het strand. 

8 dagen/7 nachten

Periode (Premium): 21 januari 2019 - 20 januari 2020
Periode (Standaard Hut): 21 januari 2019 - 30 december 2019

 

La Digue

Jou droomreis begint met snorkelen bij het prachtige St. Anne Marine Park en Cocos eiland. De volgende stop is het rustige en ongerepte La Digue. Bezoek de schildpadden in The Cousin Island Nature Reserve voordat je terugkeert naar het schitterende Praslin. 

4 dagen/3 nachten

Periode: 21 januari 2019 - 30 december 2019


Silhouette (Premium of Standaard Hut)

Silhouette is het grootste granieten eiland in de Seychellen. De cruise zeilvakantie begint in St. Anne Marine Park en een excursie naar Cocos eiland. Verken La Digue en Cousin ga vervolgens eerst naar Baie St. Anne, Curieuse en St. Pierre voordat je de sfeer gaat proeven in Praslin. Zeil langs het nauwelijks bezochte Anse Major richting Silhouette. Je 11 daagse reis sluit je af met winkelen, eten en ontspanning in Beauvallon’s Eden Island Marina.  

11 dagen/10 nachten

Periode: 27 januari 2019 - 23 december 2019