Meezeilen op de Ionische Zee

Informatie aanvragen

Meezeilen op een Luxueus jacht in de Ionische zee vanaf Lefkas

De verscheidenheid van de prachtige Ionische Zee is er een om niet te vergeten. Het gebied is vernoemd naar de oude Godin Io of als latere bronnen beweren, de held Ionios. Het strekt zich uit van de westkust van Griekenland naar Corfu in het noorden en Zakynthos in het Zuiden. Het is een een fantastische zeilgebied tussen de bergachtige eilanden, turquoise baaien en veilige ankerplaatsen. U kunt kiezen levendige plekken zoals de Venetiaanse haven van Fiscardo op Kefalonia of de eenzame baai van Ormos Polis.

Uw meezeilvakantie

Uw vakantie zal beginnen zodra je aankomt in Griekenland. transfer Vanaf Preveza staat de transfer klaar bij het vliegveld welke u naar het jacht zal brengen. Het enige wat dan nog hoeft te doen is uw bagage in uw prive-hut en te ontspannen van uw heerlijke meezeilvakantie. Wanneer alles eenmaal geregeld is, zal alles over het schip en de veiligheid aan boord verteld worden. Hierna zullen de zeilen gehesen worden en varen we de haven uit.

Het jacht ''Viola of London''

Het jacht is gebouwd tussen 1990 en 1997 toen het werd geregistreerd. Ze is volledig opgebouwd uit staal en alle dekken zijn teak hout. Met haar enorme zeiloppervlak zeilt ze zelfs met zeer lichte wind. En wanneer er dan echt geen wind is, is vaart de stille motor het jacht naar de haven. De lengte van Viola is 23 meter of 75 voet. De veiligheid van het jacht is goedgekeurd door de Engels marine en kustwacht bureau. Ze is volledig erkend door het Engels en het Griekse recht voor charter.

Samen met de crew wordt er van dag tot dag bepaald wat er gaat gebeuren. Als u wilt (leren) waterskiën is alle apparatuur aan boord om dit te doen. We hebben ook verschillende snorkel kits klaar als u wilt zwemmen rond een van de prachtige eilanden, of als u dat wenst, om de bodem van Viola te inspecteren! Wilt u duiken? Het water is kristalhelder  Geef dit dan door bij uw boeking en alles wordt voor u geregeld!