Middellandse Zee

Cruise zeilvakantie bestemmingen in de middellandse zee.

Frankrijk – Corsica Corsica Zuid (Standaard Hut)

Frankrijk-Porto-vecchio-(1).jpg

De Corsica Zuid cruise begint in Ajaccio en vaart vervolgens zuidwaarts. In Valenco, Bonifacio en de Lavezzi eilanden zijn vele bezienswaardigheden die allemaal op de agenda staan. Je kunt fantastisch zwemmen in het ‘natuurlijke aquarium’ in lle Piana, om vervolgens terug te keren naar Ajaccio voor watersport of ontspanning. Er is in de standaard 2-persoonshut genoeg ruimte, maar omdat er zoveel moois te zien is en er veel leuke activiteiten worden georganiseerd zul je waarschijnlijk niet veel tijd benedendeks doorbrengen.

8 dagen/7 nachten

Periode: 1 juni 2019 – 28 september 2019

Corsica Noord (Standaard Hut)

 

Corsica-Ajaccio-(1)-(1).jpg

Tijdens de Corsica Noord route zul je verschillende bezoekjes brengen aan schilderachtige dorpen, veel watersporten beoefenen en is er genoeg tijd om te relaxen. Vanaf Ajaccio vertrekt het cruise zeiljacht naar Sagone of Cargèse, Cala di Palú en Calvi. Het Scandola Nature Reserve is een parel aan de Corsicaanse kust, er is hier vulkanische activiteit te zien die Corsica heeft gevormd in de oudheid. Na een mooie avond te hebben doorgebracht in de baai van Girolata, zijn Capo Rosso en Cargese de laatste stops. In de standaard 2-persoonshut is er genoeg ruimte voor twee personen, maar door alle leuke activiteiten en het moois dat er te zien is vanaf de boot zul je niet veel tijd benedendeks doorbrengen.

8 dagen/7 nachten

Periode: 22 juni 2019 - 24 augustus 2019


Spanje – Mallorca Palma (Premium)

 

Mallorca-7-(1).jpg

Geniet van een zeiltocht rondom Palma de Mallorca, het grootste eiland van de Balearen. Er zijn meer dan 300 stranden te verkennen en met meer dan 300 zondagen per jaar, is mooi weer gegarandeerd. Ontdek een rijk zeeleven met onder meer walvissen en dolfijnen en verken het Nationaal Park Cabrera Archipelago. In de avond kun je relaxen in je premium tweepersoonshut met badkamer en wordt het diner bereidt door een chef-kok. De bemanning en schipper zorgen ervoor dat je de vakantie van je leven hebt.

8 dagen/7 nachten

Periode: 1 juni 2019 – 19 oktober 2019