Over ons

Over Zeiljachthuren

Over ons

Bij Euroboatcharter kun je online jouw zeilvakantie boeken via de websites Zeiljachthuren.nl en Eurboatcharter.com. Je kunt kiezen uit meer dan 200 landen waar zeiljachten te huur worden aangeboden. Van populaire bestemmingen rond de Middellandse zee tot exclusieve paradijsjes in Nieuw Caledonië. Je kunt zeil- of motorjachten huren bij het Great Barrier reef in Australië, in de Caribbean, Griekenland of gewoon in Nederland op het IJsselmeer.

Kantooradres

Achterweg 1

9725 BM Groningen

T +31 ( 0)50 8200 200
www.zeiljachthuren.nl

www.euroboatcharter.com

www.tubbber.com
[email protected]


KvK:    02092513
IBAN:  NL21RABO 0126 1165 55
BIC:    RABONL2U

BTW NL 8159.30.057.B01


Oprichters

Anne de Vries

 Bekend als medeoprichter van NationaleVacaturebank.nl. Om te ontspannen van zijn werkzaamheden in de wereld van werving en selectie is Anne een fervent zeezeiler geworden. Als eigenaar van een zeegaande veertig voeter heeft hij het water van de Noordzee inmiddels dun gezeild. Anne wilde ook op andere plaatsen op de wereld zeilen en huurde daarom jachten in verre bestemmingen. Daarbij liep hij tegen een versnipperde hoeveelheid aanbieders aan die al dan niet via internet proberen om zeilvakanties te verkopen. Dat moest anders en beter vond hij en Zeiljachthuren.nl werd opgericht. De ervaring van Anne op het gebied van internet, zoekmachines en de koppeling en integratie van verschillende modules leidde tot de basis van de zoekmachines op Zeiljachthuren.nl.
 

Ron Spoelstra

 Eigenaar van een verhuurbedrijf van droogvallende scherpe zeiljachten, en importeur van Allures zeiljachten en Outremer Catamarans. De vele foto’s van die hem vanuit verre, exotische oorden werden toegestuurd deden Ron beseffen dat er meer vaargebieden zijn dan de wateren tussen Schiermonnikoog en Noorwegen. Reden voor hem om zich te oriënteren op nieuwe gebieden. Door de opgedane ervaring met de import van zeegaande jachten is het voor Ron mogelijk snel te beoordelen of een huurjacht aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Als vraagbaak voor huurders die op zoek zijn naar bijzondere of juist standaard jachten is hij het aanspreekpunt. Hij beschikt over een ruime kennis van vaargebieden en de specifieke kenmerken ter plaatse, waardoor Zeiljachthuren.nl een vraagbaak is op het gebied van verre vaarvakanties. Iedere klant van Euroboatcharter kan voor en tijdens zijn vakantie worden doorverbonden met Ron, voor vragen op (zeil-) technisch gebied, meteorologie en navigatie.