Pacific

Cruise zeilvakantie bestemmingen in de Pacific.

Tahiti:

 

borabora.jpg

Polynesia (Standaard Hut)

Deze cruise zeilvakantie is afwisselend van de kust van Tahiti tot een eiland safari op Moorea. Op Raiatea kun je heerlijk snorkelen, kajakken en zwemmen. De volgende stops zijn Tahaa en Bora Bora, waar je goed kunt wandelen en zwemmen. Vervolgens zeil je naar Huahine en terug naar Raiatea om het 11 daagse zeilavontuur af te sluiten. 

11 dagen/10 nachten

Periode: 19 januari 2019 - 26 mei 2020


Bora Bora (Standaard Hut)

Tijdens deze 8 daagse zeilvakantie krijg je een goed beeld van wat Frans Polynesië allemaal te bieden heeft. De zeilvakantie begint in Raiatea waar je een rijk onderwaterleven zult aantreffen. Vervolgens zet het zeiljacht koers richting Bora Bora. Hier kun je heerlijk tot rust komen op het strand of gaan zwemmen en snorkelen. Je kunt op diverse optionele excursies naar een zwarte parel kwekerij of een privé motu BBQ. In Tahaa kun je goed winkelen of je kunt op een tour gaan naar de Taputapuatea tempel. In Huahine kun je eten in een authentiek Polynesisch theater.

8 dagen/7 nachten

Periode: 19 januari 2019 - 28 maart 2020
 

Bora Bora Pearl (Standaard Hut)

Jou droom zeilvakantie brengt je van de laguna van Raiatea naar Motu Tau Tau. Je kunt hier geweldig watersporten, strandjutten en relaxen. De volgende dagen breng je voornamelijk door op en om Bora Bora. Er is hier een fantastische onderwaterwereld te ontdekken. 

4 dagen/3 nachten

Periode: 19 januari 2019 - 23 maart 2019

 

Huahine

In deze vier daagse zeilvakantie vaar je langs de hoogtepunten van Frans Polynesië. Van Raiatea tot Tahaa en Huahine, er valt genoeg te zien en beleven. Wandelen op de motu, snorkelen, strandjutten of kajakken er zijn veel activiteiten te ondernemen. Je kunt excursies maken naar archeologische opgravingen, viskwekerijen en een vanille plantage. Geniet van een authentiek lokaal diner en de prachtige omgeving.

4 dagen/3 nachten

Periode: 23 januari 2019 - 20 maart 2019

 

Rangiroa

Tijdens deze 6-daagse droomvakantie ontdek je Tahiti’s Tuamotus archipel en maak je een zeiltocht langs vele hoogtepunten. Tussen Mahanahana en Tuamotu kun je genieten van schitterende ‘motus’ met parelwitte zandstranden, kokosnoot plantages, kleurrijke koraalriffen, watersporten beoefenen en strandjutten. De met aan zeeleven rijke wateren van Rangiroa is een wereldberoemde duikbestemming. 

6 dagen/5 nachten

Periode: 1 mei 2019 - 31 maart 2020