Zeilen in Brazilië

Zeilvakantie in Brazilië is puur genieten van mooie stranden, oneindige natuurschoon, culturele pracht en swingende feesten.
Zeilvakantie Brazilie Zeiljachthuren.nl
Landen > Brazilië

Zeil langs de prachtige kust en ontdek Brazilië. Onderweg vind je prachtige paradijselijke stranden, baaien, lagunes en talloze prachtige tropische eilanden.

In de kust regio's liggen talloze scheepswrakken, waardoor het een ideale locatie is om te snorkelen en te duiken. Brazilië beschikt over een aantal beschermende natuurgebieden waar exotische dieren voorkomen. Het grootste deel van Brazilië ligt in de tropen waardoor het er warm is en er weinig temperatuursverschillen optreden. In het zuiden van Brazilië ligt dit wel iets anders. Hoe verder je naar het zuiden gaat koersen hoe groter de verschillen in temperatuur zullen zijn, maar ze blijven nog steeds klein. In het zuiden is het dan ook van maart tot november een droge tijd en van december tot en met februari een vochtige tijd. In de winter, die duurt van juni tot septemer is het weer in de omgeving van Rio de Janeiro te vergelijken met het noorden/westen van Europa in de zomer.

Populaire zeilvakantie plek van Brazilië

Zeilvakantie Brazilie

Zeilvakantie in Brazilië is puur genieten van mooie stranden, oneindig natuurschoon, culturele pracht en swingende feesten. Dit zijn de steunpilaren waar Brazilie op gebouwd is. Vrij vertaald; van Ipanema Beach tot diep in de Amazone, van de kleurrijke wijk Pelourinho tot de trillende straten van Rio tijdens het carnaval. Het land waar je heerlijk kan zeilen en waar je nog kan genieten van natuur, cultuur en het mooie weer. Je kunt bij Tubber zelf zeiljachten huren vanuit de haven van Angra dos Reis. Vanuit Angra dos Reis kun je dan zelf of met schipper starten aan uw perfecte relax zeilvakantie in Brazilië. Je kunt vanuit de haven van Angra dos Reis een zeiljacht huren of een catamaran huren.

Klimaat in Brazilië

Het grootste deel van Brazilië ligt in de tropen. Hierdoor treden er weinig temperatuursverschillen op, het hele jaar door is de temperatuur warm, het ene moment wat aangenamer dan het andere moment.In het zuiden van Brazilië ligt dit wel iets anders. Hoe verder je naar het zuiden gaat koersen hoe groter de verschillen in temperatuur zijn maar ze blijven nog steeds klein. In het zuiden is het dan ook van maart tot november een droge tijd en van december tot en met februari een vochtige tijd. In de winter, die duurt van juni tot septemer is het weer in de omgeving van Rio de Janeiro te vergelijken met het noorden van Europa in de zomer.