Zeiljacht huren in Grenada

Dit mooie bergachtige eiland is ontstaan door vulkanen. Er zijn pittoreske stadjes en wanneer je landinwaarts gaat, vind je prachtige rivieren en watervallen.
Zeilvakantie Grenada Eiland
Landen > Grenada
Wil je een zeiljacht huren in de Caribbean? Ga dan eens zeilen vanaf Grenada. Het gebied is erg geschikt om te eilandhoppen door de leuke eilandjes die in de buurt liggen. Daarnaast kun je in de Caribbean natuurlijk altijd rekenen op helderblauw water en een stralende zon, wat het zeilen erg aangenaam maakt. In Grenada heerst een tropisch regenwoudklimaat. Het beste kun je hier gaan zeilen tussen januari en mei, omdat er gedurende deze periode minder neerslag valt dan in de rest van het jaar. De turquoise zee biedt in de winter zeilomstandigheden voor de meer ervaren zeiler, maar in de zomer is het hier zeker ook voor de minder ervaren zeiler goed vertoeven.

Ontdek de mooiste zeilvakanties

Oceanis 43 (4Cab) -10%

Oceanis 43 (4Cab)

10-08-19: 14 dagenGrenada / St. George4.990 €BOEK NU4.510 €
Oceanis 45 (4Cab) -10%

Oceanis 45 (4Cab)

10-08-19: 14 dagenGrenada / St. George8.170 €BOEK NU7.372 €
Lagoon 42 (4Cab) -10%

Lagoon 42 (4Cab)

11-08-19: 7 dagenGrenada / St. George5.791 €BOEK NU5.242 €
Bekijk de scherpste aanbiedingen?

Populaire zeilvakantieplek in Grenada

Zeilen vanaf Grenada

Grenada is deel van de eilandengroep de Kleine Antillen dat weer onderdeel is van de Caribbean.
Vanaf Grenada is het mogelijk om van eilandje naar eilandje te zeilen. Elk van deze eilanden is adembenemend mooi. De turquoise zee biedt in de winter zeilomstandigheden voor de meer ervaren zeiler maar in de zomer is het voor de minder ervaren zeiler ook goed vertoeven.

Klimaat Grenada

In Grenada heerst een tropisch regenwoudklimaat. De eerste paar maanden van het jaar zijn duidelijk droger en er een begint een nattere periode vanaf juni die vaak pas in december ten einde loopt. De beste maanden om je perfecte zeilvakantie te plannen zijn dus januari tot en met mei.