Zeiljachtverhuur bij Zeiljachthuren.nl

Snel zoeken

Sun Odyssey 36i (3Cab)

Sun Odyssey 36i (3Cab)
29/05/15: 7 Dagen
Primosten / Marina Kr...

Elan Impression 354 (3Cab)

Elan Impression 354 (3Cab)
30/05/15: 7 Dagen
Zadar

Sun Odyssey 49i (4Cab)

Sun Odyssey 49i (4Cab)
30/05/15: 7 Dagen
Trogir

Sun Odyssey 509 (4Cab)

Sun Odyssey 509 (4Cab)
27/06/15: 7 Dagen
Sukosan

D & D Kufner 54 (5Cab)

D & D Kufner 54 (5Cab)
01/08/15: 7 Dagen
Biograd

Oceanis 48 (5Cab)

Oceanis 48 (5Cab)
15/08/15: 7 Dagen
Marina Kastela

Sun Odyssey 349 (3Cab)

Sun Odyssey 349 (3Cab)
22/08/15: 7 Dagen
Solta / Rogac (Split)

Elan Impression 494 (5Cab)

Elan Impression 494 (5Cab)
05/09/15: 7 Dagen
Mali Losinj

Bavaria 50 Cruiser (5Cab)

Bavaria 50 Cruiser (5Cab)
26/09/15: 7 Dagen
Split

Hanse 320 (2Cab)

Hanse 320 (2Cab)

26/09/15: 7 Dagen
Biograd

Zeiljacht Huren Kroatië

Landen > Kroatië

Kies het gebied op de kaart


Zeilen in Kroatië  

Zeilen in Kroatië. Een zeilvakantie in een eindeloze eilanden wereld. Informatie zeilen in KroatieMeer dan duizend eilanden met dromerige baaien en rotsen, oude ruïnes en prachtige mediterrane landschappen maken Kroatië tot een paradijs voor zeilers. Met een zeiljacht, zeilboot of catamaran kunt u in Kroatië eindeloos genieten van al het moois van Kroatië. Vooral zeiljachten maar ook zeilboten voor een flottielje zeilvakantie zijn hier te huur. Kroatië heeft geïnvesteerd in moderne marina’s met alle moderne zaken die we in het Westen zo gewend zijn. Ze vormen daarmee een een aangename afwisseling op de ongerepte natuur en verlaten baaien van Kroatië. De plaatselijke VVV spreekt van de "Caraïben van Europa" maar dat is teveel eer voor de eilanden aan de andere kant van de oceaan, want om te zeilen is Kroatië mooier!

Om te zeilen in Kroatie is het op dit moment verplicht dat u of iemand van uw crew in het bezit is van een Vaarbewijs of tegenwoordig een ICC document.

Vliegen of met de auto naar Kroatie

Per vliegtuig is Kroatië snel bereikbaar, Luchthaven Zadar en Split, maar door haar centrale ligging is het ook nog goed per auto te doen. De wegen zijn goed en u combineert daarmee een reis over land met een reis over zee. Vliegen kan vanaf Weeze en Brussel met Ryanair of met Transavia vanaf Amsterdam.

 

Zeilen in Kroatië | Belangrijke onderwerpen

Waar kan ik een zeiljacht huren?
Zeilboot charteren in Kroatië
Flottielje zeilen in Kroatië
Last minute zeiljacht huren in Kroatië
Meezeilen in Kroatië

Mooiste zeilgebieden in Kroatië
Natuur in Kroatië

Zeilen in Kroatie Dubrovnik 

Het zeilweer in Kroatië

Algemeen valt te zeggen dat zeilen in Kroatië niet moeilijk is. Zowel de navigatie als het zeilweer kent veel minder uitzonderingen dan wij Nederlandse zeilers gewend zijn.

Zeilboot huren in Kroatië

Voor het charteren een zeilboot zijn er een aantal uitstekende jachthavens en men kan kiezen uit een breed scala van eerste klas zeiljachten en motorjachten. De prijzen zijn (nog ) bescheiden, vergeleken met andere zeilgebieden rond de Middellandse Zee. Ongeveer 50 moderne jachthavens met de beste faciliteiten en eerste klas service bieden beschutte aanlegplaatsen in stormachtig weer.
 

 

Flottielje zeilen in Kroatië

Flottielje zeilen in Kroatie is sinds de afgelopen 3 jaar een een enorm succes voor gezinnen met kinderen. Via Zeiljachthuren.nl beschikt u over de grootste huurvloot in Kroatië. Van 32 tot 51 voet jachten. Groepen of families met kinderen kunnen dezelfde, of juist verschillende zeiljachten boeken om samen te gaan zeilen in Kroatie. Wilt u u niet zelf zeilen in Kroatie, dan kunt u ook meezeilen op 1 van de flottielje jachten met een schipper. Meer informatie over flottielje zeilen in Kroatië kunt vinden op de flottielje pagina.

Meezeilen in Kroatië "nieuw"

De afgelopen drie jaar was er geen ruimte voor meezeilers, de leadboot was net iets te klein. Vanaf nu kunnen gasten met weinig ervaring of single zeilers mee op de gezellige lead boot van de flottielje leider. Natuurlijk kunt u ook meezeilen met een schipper van Zeiljacht huren. Meer informatie over meezeilen in Kroatie kunt u hier vinden.

 

Mooiste zeilgebieden in Kroatië. 

De mooiste zeilgebieden van Kroatië zijn eigenlijk te verdelen in twee belangrijke zeilgebieden. Het gaat hier om het Noorden van Kroatie (Istrie tot Zadar) en het tweede gebied is het zuiden van Kroatie (Zadar tot Dubrovnik)
 

Jachthavens Kroatië

De meeste jachthavens zijn gelegen in de buurt van aantrekkelijke oude steden waar moderne marina’s ongemerkt overgaan in de levensstijl van het oude Kroatië. Elk van hen staat vol met musea, galerieën, kerken, paleizen, kastelen en kloosters die een welkome afwisseling bieden aan zelfs de meest verstokte zoutwaterzeiler. In de zomer maanden gebruikt de plaatselijke bevolking de kleine straatjes en pleinen als een soort openlucht podium voor verschillende culturele evenementen, van klassieke concerten tot artistieke en folkloristische optredens. Deze smeltkroes van verschillende culturen die met elkaar worden geconfronteerd leidt tot een kosmopolitische karakter. Kroatië is mede daardoor momenteel een van de meest populaire bestemmingen voor zeilers over de hele wereld, wat het multiculturele karakter nog meer versterkt.
 

Last minute zeiljacht huren in Kroatië

Bent u op zoek naar een koopje, goedkoepe zeilvakantie in Kroatie en wilt u op korte termijn naar het zonnige zeilgebied Kroatië? Kijk dan eens op onze lastminute pagina met alle zeiljacht aanbiedingen voor Kroatië. Zeilen in Kroatie is het meest voordelig in de periode van April-Juli en September - Oktober.

ACI keurmerk

Inmiddels zijn er 16 000 ligplaatsen voor boten in Kroatië. De jachthavens met het ACI keurmerk (Adriatische Zee Kroatië Internationale Club / Adriatic Croatia International (ACI) Club) behoren tot de keten van ongeveer 25 best uitgeruste jachthavens in Kroatië. De meeste van hen bieden technische ondersteuning en hulp in alle omstandigheden, dus u hoeft uw vakantie niet af te breken in geval van (technische) calamiteiten.
 

Zeilen in Kroatie Hvar


Natuur in Kroatië

Tijdens je zeilvakantie in Kroatie maak je een wandeling rond de baaien van de Kroatische eilanden ruik je de geur van de jeneverbes, gaspeldoorn en struiken en van de specerij planten, zoals tijm, salie en munt. Met de lucht vol van het geluid van krekels staat u op onverwachte momenten oog in oog met ezels die uw pad kruisen. Het water in het Kroatische Adriatische zee wordt genoemd als een van de schoonste in het hele Middellandse-Zeegebied. De meeste eilanden zijn uitgeroepen tot nationaal park. Ook voor de liefhebber van rust en ongereptheid is Kroatië nog redelijk onbedorven. Er zit nog voldoende vis en Kroatië kent een groot aantal gebieden met wilde dieren.  


Waar kan ik zeiljachten huren in Kroatië? 

Zeiljacht huren in Kroatie is eenvoudig. U kunt via Zeiljachthuren.nl in verschillenden havens en plaatsen eenvoudig en snel een zeilboot huren. Zeiljachten kunt u huren in Kroatië in o.a de havens van Baska Voda / Krvavica, Biograd, Cres, Dubrovnik, Mali Losinj, Marina Agana, Marina Kastela, Marina Kremik, Murter, Primosten, Pula, Punat –A, Punat –B, Rogoznica, Sibenik, Split, Sukosan, Trogir en Zadar.
Share
 
wait... Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

Copyright © 2010 Zeiljachthuren - - Alle rechten voorbehouden
Kroatië - Zeiljacht Huren