Zeilen in Spanje

Spanje ligt relatief dichtbij. Je kunt goedkoop vliegen met Vueling, Ryanair of Transavia. Geniet van prachtige natuurlijke baaien, veel zon en tapas.
 

Zeiljacht huren Spanje Dom Mallorca
Landen > Spanje

Wat dacht je van zeilen voor de kust van Andalusie, de Costa del Sol, of nog zuidelijker de Canarische eilanden? Of toch de Costa Brava in het noorden? De Costa Brava is een prachtig gebied om te zeilen. Je vindt er kleine vissersdorpjes, haventjes, strandjes en baaien om te ankeren. De mooiste plekken zijn hier eigenlijk alleen goed per schip te bereiken. In relatief korte vaartochten zeil je bijvoorbeeld vanuit Barcelona, Portcastello, Valencia of Denia naar de Balearen met de eilanden Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera. Of omgekeerd, want een zeiljacht huren op de eilanden kan natuurlijk ook.

Of boek zelf online op Tubber

Ontdek de mooiste zeilvakanties

Sun Odyssey 36i (3Cab) -35%

Sun Odyssey 36i (3Cab)

27-07-19: 7 dagenMallorca / Puerto de Alcúdia2.510 €BOEK NU1.581 €
Bavaria Cruiser 46 (4Cab) -40%

Bavaria Cruiser 46 (4Cab)

4,90 / 5 (2beoordelingen)10-08-19: 7 dagenMallorca / Palma de Mallorca5.200 €BOEK NU2.977 €
Oceanis 50 Family (5Cab) -41%

Oceanis 50 Family (5Cab)

17-08-19: 7 dagenMallorca / Palma de Mallorca5.670 €BOEK NU3.146 €
Bekijk de scherpste aanbiedingen?

Populaire regio's voor een zeilvakantie in Spanje

Staat bekend om zijn grote charme en wordt de parel van de Middenlandse zee genoemd
Mallorca spanje zeilvakanties
Geniet van stranden en woestijngebieden tot bergketensen subtropische wouden
Ibiza-Spanje-zeilvakanties
Geniet van prachtige boulevards, winkels en tapas restaurantjes.
Zeiljacht huren Barcelona Spanje

Zeilen in Spanje

Zeilen in Spanje. Voor een zeilvakantie in Spanje kun je bij Tubber in verschillende jachthavens een zeiljacht of catamaran huren. Spanje is niet ver, dus je bent er zo. Tubber helpt je desgewenst ook met het boeken van goedkope vliegtickets bij bijvoorbeeld Vueling, Ryan Air of Transavia. En als je weet dat de Spanjaarden zelf alleen in hartje zomer zeilen, dan weet je ook dat je in het voor- en naseizoen goedkoper kunt huren.

Zeilvakantie Middellandse Zee

Wat dacht je van zeilen voor de kust van Andalusie, de Costa del Sol, of nog zuidelijker de Canarische eilanden? Of toch de Costa Brava in het noorden? De Costa Brava is een prachtig gebied om te zeilen. Je vindt er kleine vissersdorpjes en haventjes, strandjes en baaien om te ankeren. De mooiste plekken zijn hier eigenlijk alleen goed per schip te bereiken. In relatief korte vaartochten zeil je bijvoorbeeld vanuit Barcelona, Portcastello, Valencia of Denia naar de Balearen met de eilanden Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera. Of omgekeerd, want een zeiljacht huren op de eilanden kan natuurlijk ook.