Meezeilvakantie Griekenland of Kroatië

Gezellig samen zeezeilen, ook al is er weinig zeilervaring. Corfu, Lefkas, Athene, Kos, Sibenik, Trogir en nog veel meer zonnige locaties.
Informatie aanvragen Actief meezeilen schipper

Zonnige zeilvakantie

Geen ervaring, maar wilt u toch graag genieten van een zonnige zeilvakantie? Dan is meezeilen op een zeiljacht een perfecte optie voor u. Gezellig met uw familie, vrienden of misschien alleen genieten op het water.  Zeil mee en ontdek leuke havenplaatsen, ga voor anker in prachtige baaien, bewonder dolfijnen, zoek verkoeling in het warme blauwe water en smul van de heerlijke lokale keuken.

Kortom; ervaar, ontdek, geniet en ontmoet.

Zeilvakantie Specials


Alle jachten zijn beschikbaar met schipper, naast het huren van een boot met schipper kunt u ook meezeilen op 1 van onze flottielje jachten. Vanuit Kos kunt u ook gezellig met een kleine groep of alleen meezeilen op 1 van de 10 persoons jachten.


Meivakantie
22 - 29 April
Kroatie vanuit Trogir / Seget Donji € 250,- p/p/p/w
Griekenland vanuit Corfu € 250,- p/p/p/w

Zomervakantie
Juli en Augustus

Kroatie vanuit Zaton vanaf € 250,- p/p/p/w

Griekenland vanuit Corfu vanaf € 250,- p/p/p/w

Vraag nu hier informatie aan en ontvang een persoonlijk vakantie advies. 

Zeilvakantie bestemmingen

Tubber biedt de volgende meezeilvakanties aan:

Hoe gaat het tijdens een zeilvakantie?

Met twee tot negen medereizigers en een gezellige en professionele schipper zeilt u minimaal vijf dagen per week telkens naar een volgende locatie. De ochtend start met het ontbijt, waarna in de loop van de ochtend vertrokken wordt. Gedurende de dag kunt u voor anker gaan in een mooie baai om heerlijk te lunchen, zwemmen of te snorkelen. Tegen het einde van de middag zoeken we een mooie plek om te overnachten. Een gezellige haven of een mooie baai, zoveel mogelijk afwisseling voor een prachtige ervaring.

Alleen of samen zeilen

Tijdens een meezeilvakantie kunt u alleen of samen met andere zeilers genieten van de Mediterrane sfeer. De groep bestaat soms uit singles, stellen en kleine groepjes vrienden. Naast het zeilen kunt u natuurlijk ook genieten van natuur, cultuur, historie, het uitgaansleven of heerlijk zonnen op het dek.

Gezinnen

Meezeilen is ook ideaal voor gezinnen. Een gezin van 3 tot 5 personen wat mee zeilt op het moederjacht van de flottielje van Tubber noemen we ook wel Family Sailing. U zeilt dus mee met de flottieljeleider in een een kleine vloot met andere gezinnen. Een ideale zeilvakantie, ook voor eenoudergezinnen. De kinderen vermaken zich opperbest en kunnen spelen met andere kinderen die in de flottielje meevaren.

Groep van meer dan 4 personen

Bestaat uw groep uit 4 of meer reizigers, dan kunt u kiezen uit meer dan 100 bestemmingen. Vaak is het dan goedkoper om een zeiljacht te huren met schipper. Zeilt u mee met Tubber? Dan beleeft u een schitterende zeilvakantie!
 

Zeilvakantie vanuit Kos, Griekenland

Meezeilen vanaf Kos in Griekenland verzekert je van een vakantie volop zon en zee en optimale zeilcondities. Met maximaal 10 zeilgenoten zeilen we over de diepblauwe zee van eiland naar eiland: luieren aan dek of actief meezeilen en natuurlijk elke dag een duik in het glasheldere water!