Doe Het Zelf Week bij Zeiljachthuren.nl

Doe het zelf dagen Zeiljachthuren.nl
Deze actie is afgelopen

Doe Het Zelf Dagen Zeiljachthuren.nl


Van 24 maart tot 1 april  2014 is het weer zo ver. De Doe Het Zelf Dagen bij Zeiljachthuren.nl. Tijdens deze dagen krijgt u maarliefst 10% extra korting bovenop de vroegboekkorting, van de huur zonder lokale extra's. Deze 10% extra korting komt nog over de vroegboekkorting heen. Dit betekent dat de korting op kan lopen tot wel 50%!

Let op: De Doe Het Zelf Dagen gelden alleen
op het volledig online boeken. Dit betekent dat het gehele boekingsproces zelfstandig en online wordt uitgevoerd. U kunt dus geen offertes aanvragen bij een van onze medewerkers als u gebruik wil maken van deze actie. Daarnaast geldt de actie alleen voor de boten die in de Realtime Database staan en het online price logo hebben. 


Online boeken gaat als volgt:

 1.  Linksbovenin dit scherm kan u uw wensen invullen ten aanzien van de datum, het land en het type jacht voor uw zeilvakantie onder het kopje snel zoeken.  

Zeiljacht zoeken Zeiljachthuren.nl


2
. Er verschijnt een pop-up scherm waarin in alle jachten staan welke beschikbaar zijn in de door u aangegeven periode en in uw aangegeven land.(de realtime database) In deze pop-up vindt u tevens de details en prijzen van elk jacht. Thuis kunt u in alle rust de verschillende jachten bekijken en de verschillen doornemen. Wanneer u uw keuze voor het jacht heeft gemaakt klikt u op de oranje balk naast het jacht.

Stap twee zoekresultaat


3.
Nu komt u op een volgend pop-up scherm. Hier kunt u uw aanvullende wensen invullen voor u jacht. Wensen als een buitenboordmotor, kayak en een veiligheidsnet. Vul uw persoonlijke gegevens in en druk op online boeken.

Belangrijk: Vul bij Customer Remarks in ''Doe het zelf dagen'' zoals hieronder is aangegeven. Bij Special discount kunt u de 10% extra korting zien die u nu online ontvangt. Wilt u ook mee in een flottielje, geef dan ook hier aan in welke flottielje u wenst mee te zeilen.


Doe het zelf actie Zeiljachthuren

Vergeet niet Doe het zeek week te vermelden
4. U bent nu op het betalingssysteem. De 10% extra korting voor het online boeken wordt automatisch verekend. Volg de stappen en u hebt online uw droomjacht met 10% extra korting bovenop de vroegboekkorting geboekt.

Let op: De actie kan niet gecombineerd worden met tegoedbonnen!