Flottielje zeilen Meivakantie 2020

Prachtig zeilgebied, relaxt varen, gezellig met het hele gezin, ontdek Kroatie voordelig in de meivakantie. 
Informatie aanvragen Zeilvakantie Mei flottielje Kroatie
Nederlandse begeleiding
Ideaal voor gezinnen met kinderen
Keuze uit diverse boten
SGR en borggarantie!

Zeilvakantie Kroatië tijdens meivakantie

Wil je in de meivakantie zeilen? Ga dan mee met onze flottielje in Kroatië. Tubber organiseert ook in de meivakantie van 2020 een flottielje in Kroatië. Even lekker weg en genieten van heerlijk weer in een schitterende omgeving. Deze flottielje vertrekt dit jaar vanuit Trogir, een gloednieuwe bestemming! Per vliegtuig is Kroatië snel bereikbaar en vanaf de luchthaven in Split ben je in ong. 15 minuten in het gezellige Trogir.

Vertrekdatum meivakantie 2020

De flottielje zeilvakantie vanuit Trogir in Kroatië wordt gevaren in de meivakantie van 2020..

Talloze eilanden, dromerige baaien

Met een flottielje in Kroatië vaart u langs talloze eilanden, dromerige baaien en indrukwekkende rotsen. Het water van Kroatië is helderblauw en het zeilklimaat is uitstekend, dat maakt Kroatië tot een paradijs voor zeilers. Dit gebied van Kroatië kent vele havens en baaien en is daarom een prachtig gebied voor het zeilen van niet al te grote vaarafstanden. Afhankelijk van de zeilomstandigheden wordt bekeken welke route de flottielje vaart.

Hoeveel ervaring heb ik nodig?

Een flottielje zeilvakantie in Kroatië is geschikt voor beginnende zeilers en gezinnen met kinderen. De groep zorgt voor veel gezelligheid, dus ook de ervaren zeiler kan in een flottielje relaxt meezeilen.
 

Het zeilweer in mei in Kroatië

Kroatië kent een mild en uitstekend zeilklimaat, eind april zijn de temperaturen er aangenaam en heerst er een goede zeilwind. Hierdoor is het gebied uitermate geschikt voor flottieljetochten.
Iedere ochtend wordt er tijdens de schippersbriefing besproken waar naartoe gevaren wordt. Er is in de flottielje een begeleidend schip aanwezig met een ervaren schipper die je kan helpen met alle voorkomende zaken. Het begeleidende schip vertrekt vaak als laatste uit de haven en probeert als eerste in de volgende haven om de andere schepen op te vangen.

Onze klanten geven ons een 9.2!

 Altijd blij als we weer met jullie gaan zeilen, dit jaar een nieuwe Bavaria Gerard uit Rotterdam.
kiyoh-193x104.png

Nederlandse begeleiding


Natuurlijk is een super geslaagde zeilvakantie afhankelijk van het weer, de zon, de zee en een professionele flottielje begeleiding. Naast gezelligheid is veiligheid uiteraard erg belangrijk tijdens uw zeilvakantie. Tijdens de meivakantie in Kroatië gaat onze Tubber flottielje begeleiding je elke dag tijdens uw flottielje zeilvakantie ondersteunen.