Flottielje zeilen Spanje

In het voor- en najaar ook aangenaam zeilweer op de Spaanse Balearen in de Middellandse Zee
Informatie aanvragen Flottielje zeilvakantie Mallorca

Flottielje zeilen Mallorca, Spanje

Ook bij de Spaanse Balearen in de Middellandse Zee kun je flottielje zeilen met Tubber. Wij organiseren diverse flottieljes vanaf Mallorca. En bijna het hele jaar door, omdat het er altijd zalig zeilen is! Je zeilt zelf op een zeiljacht mee in een kleine vloot van zo’n 10 boten. In de flottielje vaart een begeleidingsschip mee met een ervaren schipper die je kan helpen met zaken zoals vaarroute, weerbericht en ankeren. In Spanje heb je een ICC-vaarbewijs nodig.Tubber heeft proffesionele flottieljebegeleiding die de mooiste plekken en leukste restaurants in het gebied kent.

 

Palma de Mallorca

Vertrekdata Palma de Mallorca

De flottielje van Tubber in samenwerking met Sunsail bij de Spaanse eilanden in de Middellandse Zee vertrekken vanuit de haven van Palma de Mallorca. Daar vlieg je in korte tijd naartoe. Flottieljes op Mallorca zijn er in de zomermaanden en de herfstvakantie.

Vertrekdata flottielje zeilvakantie vanaf Mallorca

Op dit moment worden erg geen flottieljes in Spanje aangeboden.

Zeilklimaat op Mallorca

Uit ervaring weten we dat het in het voor- en najaar op Mallorca ook fantastisch zeilweer is met aangename temperaturen. In de zomer is het natuurlijk warmer, maar dan profiteer je van verkoeling op het water.

Flottielje zeilen voor iedereen

Het is een prettig idee dat er een schipper meevaart die je kan helpen met lastige situaties. Beginnende zeilers ontdekken zo nieuwe vaarwateren op een veilige manier. Toch is flottielje zeilen ook extra gezellig voor de ervaren zeiler omdat ’s avonds iedereen weer bij elkaar komt. En kinderen hoeven zich niet te vervelen deze zeilvakantie, want de flottieljeroutes zijn kort en ’s avonds zien ze hun vriendjes en vriendinnetjes weer. Ze kunnen misschien zelfs een dagje meevaren op een ander schip. Volwassenen waarderen de afwisseling van zeilen, ankeren, aanmeren in kleine haventjes en een gezellige barbecue op het strand of gezamenlijk diner aan wal. Flottielje zeilen is dus zowel voor de beginnende als de ervaren zeiler, voor vriendengroepen en gezinnen. Bij Tubber houden we zoveel mogelijk rekening met de samenstelling van de groep.

Palma de Mallorca

Onze thuishaven in Palma is bij de Real Club Natica de Palma (De Koninklijke jachtclub van Palma) erg dichtbij bij het gotische kathedraal en citadel van Palma. Binnen 5 minuten ben je in het centrum, om alvast lekker te genieten van een drankje en de Spaanse keuken.

Welke ervaring heb ik nodig?

Een ICC (International Certificate of Competence) is verplicht om te kunnen zeilen in de Belearen. Maar indien u kiest voor een jacht met schipper, heeft u geen ICC nodig.