Flottielje zeilen Kroatië | Meivakantie 2021 en Zomervakantie 2021

Flottieljes in Kroatië zijn zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, vanuit onze eigen haven. Een idyllische omgeving, Nederlandse begeleiding.
Informatie aanvragen Flottielje zeilen Kroatie
Nederlandse begeleiding
Ideaal voor gezinnen met kinderen
Keuze uit diverse boten
SGR en borggarantie!

Flottielje zeilen in Kroatië

Flottielje zeilen Kroatië in meivakantie of zomervakantie.  Je kunt in Kroatië met vrienden, familie of je gezin een zeiljacht boeken en gezellig meevaren in een kleine vloot. De Tubber flottielje zeilvakantie in Kroatië bestaan uit maximaal zo'n 10 zeiljachten en of catamarans en hebben onze eigen Nederlandse flottieljebegeleiding. Je kunt kiezen uit twee mooie locaties waar onze flottielje zeilvakanties starten in Kroatië, namelijk Trogir en Zaton Sibenik. Beide locaties voor de flottielje zijn goed bereikbaar met auto en je kan eventueel vliegen op Split of Zadar.

Wanneer


Zomer 2020
Deze zomer zijn er verschillende flottieljes vanuit Trogir en Zaton. Pasop de meeste zijn al vol. We er gaan er eerst vanuit dat de zomer nog steeds op de planning staat. Lukt dit niet, dan kun je zonder kosten omboeken naar 2021.
 

Meivakantie flottielje 2021

Omdat je in het voorjaar al fantastisch kunt zeilen in Kroatië, organiseert Tubber een flottielje in de meivakantie die vertrekt vanuit Trogir.
 

Zomervakantie flottielje 2021

In de zomermaanden juli en augustus vertrekken onze flottieljes vanuit Zaton (dichtbij Sibenik) en Trogir (vlakbij Split) in Kroatië. De route vanuit Trogir is nieuw, dus ben je inmiddels bekend met de Kornaten, meldt je dan nu aan!

Thema Flottielje zeilvakantie

Ontdek onze thema flottielje zeilvakanties. Ga op een culinaire ontdekkingstocht of geniet van een flottieljezeilvakantie met alleen volwassenen.
 

Zeilklimaat Kroatië

Kroatië heeft een mild klimaat. In de zomer is het zo’n 30 graden. Hier waait de Meastral. De windkracht is matig, 3 tot 4 Beaufort. In mei en juni waait het iets harder, in juli en augustus wat minder, ideaal voor deze flottielje in Kroatië.

Altijd inclusief

- Gratis parkeren (in Zaton);

- Eigen knusse haven in Zaton en in Trogir een haven met zwembad;
- Eigen service dienst;
- Nederlandse begeleiding;
- Geen vaarbewijs nodig (natuurlijk wel ervaring);
- Dorpje op loopafstand.
- Supermarkt op looptafstand of met je dingy

Nederlandse begeleiding tijdens flottielje in Kroatië


Natuurlijk is een super geslaagde zeilvakantie afhankelijk van het weer, de zon, de zee en een professionele flottielje begeleiding. Naast gezelligheid is veiligheid uiteraard erg belangrijk tijdens uw zeilvakantie. In Kroatië zullen Kristel,  Ton en Erica u elke dag tijdens uw flottielje zeilvakantie ondersteunen.
 

IMG_1922-(1).png 
 

Onze klanten geven ons een 9.4!

Wij hebben heerlijk kunnen genieten, wat een gezelligheid tijdens jullie flottielje. Komen graag een keer terug! Siem uit Eindhoven.
kiyoh-193x104.png

 

Ready to Sail

Onze jachten zijn inclusief, 4 keer 1.5 liter water, doekje/spons, gratis parkeren (in Zaton), vuilniszakken, rol keukenpapier, doosje lucifers, per toilet één rol wc papier, linnen, handdoeken, bijboot met buitenboordmotor, transit log en schoonmaakkosten. Ready to SAIL!


Flottielje zeilen is relaxt zeilen

Flottielje zeilen is geschikt voor beginnende zeilers die op een veilige manier nieuwe wateren willen leren kennen. Er vaart een begeleidend schip mee met een ervaren Nederlandse schipper, die je kan helpen met alle voorkomende zaken en die fantastische tips geeft over de omgeving. In plaats van zelf te varen, kun je ook meezeilen met een schipper van Tubber. Deze begeleidende zeiljachten zijn sneller en komen eerder aan in de haven om de andere schepen op te vangen.
 

 

Flottielje zeilen in Kroatie ook voor de Ervaren Zeiler

Maar ook de ervaren zeiler heeft een gezellige, ontspannen zeilvakantie en mist niets van wat de moeite waard is. Overdag kun je je gang gaan en 's avonds komen we weer bij elkaar.
 

 

Gezinnen met "jonge" kinderen

De flottieljes in Kroatië zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. De leeftijden zijn vaak tussen de 6 en 21 jaar, we zorgen dat iedereen het het gezellig heeft!  De zeilafstanden zijn niet ver en duren dus niet te lang. Eenmaal voor anker of afgemeerd in de haven kunnen de kinderen hun vriendjes en vriendinnetjes weer opzoeken. Er worden voor de kinderen leuke activiteiten georganiseerd. Afhankelijk van de mogelijkheden van onze gasten proberen we de flottieljes in te delen op soortgelijke samenstelling van groepen.

Fantastisch zeilen in Kroatië

Zeilen op de Adriatische Zee voor de kust van Kroatië is een onvergetelijke ervaring. De archipel bestaat uit eindeloos veel eilanden en baaien, waarvan er niet een op de ander lijkt! Je ziet er indrukwekkende rotspartijen, oude ruïnes en prachtig groene, mediterrane landschappen. Maar ook de havenplaatsen zijn mooi. Met jouw flottielje ontdek je de allermooiste plekken. Kroatië heeft zeilers veel te bieden en het is vlakbij. Hoewel de reis per auto goed te doen is, ben je er zo met het vliegtuig.
 

 

Flottielje zeilen Kroatie