Flottielje zeilen Trogir

Seget Donji

Aanleggen in havens en baaien met uitstekende faciliteiten en genieten van de omgeving en de prachtige eilanden
Informatie aanvragen Flottielje zeilen Trogir
Nederlandse begeleiding
Ideaal voor gezinnen met kinderen
Keuze uit diverse boten
SGR en borggarantie!

Flottielje zeilen vanuit Trogir

Een flottielje zeiltocht vanuit Trogir. Een prachtige route welke we in de meivakantie van 2020 wederom zullen varen. Met onder andere een bezoek aan de eilanden  Hvar en Brac is deze flottielje een echte aanrader!

Havens zullen afgewisseld worden met uiteraard prachtige baaien. Deze flottielje is, net zoals onze andere flottielje, uitermate geschikt voor kinderen. Er wordt dan ook altijd rekening gehouden met het aantal te varen zeemijlen.

Vertrekdata Trogir 2021

Tijdens de zomer hebben we twee weekse opties en één weekse opties.

 

Meivakantie 2021

In 2021 gaan we natuurlijk dubbel genieten tijdens de meivakantie. Na Corona van 2020 willen we nu graag extra genieten op het water. 
 
Trogir Marina Seget

Voorbeeldroute Trogir

Marina Baotic in Seget Donji ligt op ongeveer 10 minuten afstand van de luchthaven in Split. Het is een splinternieuwe haven met alle nodige faciliteiten. Niet te vergeten, naast de haven is een strand en de haven beschikt ook over een zwembad!

Let op, onderstaande route is een voorbeeld. Uiteraard afhankelijk van weer en wind.

Zaterdag: aankomst Seget Donji

Aankomst in de haven en inchecken, kennismaken met de flottieljeleiding, de laatste zaken voorbereiden en uitrusten.

Zondag: Marina Baotic – Bobovisca, 17 mijl

’s Ochtends na de schippersbriefing, zeilen we richting het eiland Brac. Met een groene omgeving en helderblauw water trappen we de flottielje af in Bobovisca. Een kleine nederzetting met ongeveer 70 inwoners. Het is een easy going dorpje met een inspirerende omgeving. Geen wonder dat veel dichters hier vandaan komen. ’s Avonds gaan we gezamenlijk dineren in een van de aanwezige konobas.

Maandag: Bobovisca – Hvar (marina Palmizana), 13 mijl

Deze dag varen we van Brac naar Sveti Klement (Hvar). Jachthaven Palmizana staat bekend als een van de mooiste jachthavens in de Adriatische zee. In een wandeling kan je het hele eiland rond om te genieten van de exotische landschappen.

Dinsdag: Hvar – Vis stad, 13 mijl

We varen van Hvar richting Vis stad. Doordat het eiland tot 1989 een militaire basis was, is de omgeving en de natuur vrijwel onaangetast. Het biedt een grote hoeveelheid baaitjes en stranden. Dit in combinatie met de pittoreske restaurantjes met traditioneel kwaliteits eten zoals verse vis, lam, octopus, schapen en geitenkaas (en lokale wijn!)  maken het eiland Vis tot een heel bijzondere plaats.

Woensdag: Vis - Stari Grad, 26 mijl

In Starigrad komen de bergen en zee samen. Een prachtige plek voor zwemmers en wandelaars. De kilometers lange zandstranden maken het ook zeer geschikt voor families met kinderen! Er zijn verschillende restaurants in deze kleine stad met lokale specialiteiten, waaronder: '4 Ferala', 'Ante', 'Miramar' en 'Bava'.

Donderdag: Stari Grad – Brac, 10 mijl

De prachtige baai Lucice is zeer in trek bij duikers, mede door de grot aan de westkant van de baai. Door de zandgrond ook hier hemelslbauw water en omgeven door dennenbossen. De restaurants in bieden ook hier een rijke selectie van Dalmatische specialiteiten.
Het eiland is verbonden met het vasteland van Kroatië middels een draaibrug. Het is het grootste en dichtste bij de kust gelegen eiland in de omgeving.

Vrijdag: Brac – Trogir, 19 mijl

Vandaag gaan we weer terug richting Trogir. Genieten van de laatste zeildag met wellicht nog een leuke stop voor anker om te zwemmen of te snorkelen.

Zaterdag: Trogir – huis...

Rond 9 uur zullen we het jacht verlaten en helaas weer koers zetten richting huis, terugkijkend op een prachtige zeilvakantie!
 

Zeilklimaat Kroatië

Kroatië heeft een mild klimaat. In de zomer is het zo’n 30 graden. Hier waait de Meastral. De windkracht is matig, 3 tot 4 Beaufort. In mei en juni waait het iets harder, in juli en augustus wat minder, ideaal voor flottieljes.

Nederlandse begeleiding

Natuurlijk is een super geslaagde zeilvakantie afhankelijk van het weer, de zon, de zee en een professionele flottielje begeleiding. Naast gezelligheid is veiligheid uiteraard erg belangrijk tijdens uw zeilvakantie. In Trogir Kroatie zullen Kristel,  Ton en Erica u elke dag tijdens uw flottielje zeilvakantie ondersteunen.
 

Stijn.jpg 
 

Onze klanten geven ons een 9,4!

 Altijd blij als we weer met jullie gaan zeilen, dit jaar een nieuwe Bavaria Gerard uit Rotterdam.
kiyoh-193x104.png

Flottieljehavens Trogir

De meeste havens waar we zullen aanmeren in deze route vanuit Trogir, beschikken over goede faciliteiten waar je kunt rekenen op vers water en proviand. Ook zijn er goede restaurants. Op andere avonden gaan we voor anker in een prachtige baai en genieten we van een heerlijke avondmaal onder de sterren.