Party flottielje zeilvakantie

Ontdek onze party flottieljes! Verken de mooiste gebieden en geniet van leuke activiteiten en bezienswaardigheden. 
Informatie aanvragen party flottielje zeilvakantie

 

Party flottielje zeilvakantie

 

Flottielje zeilen en genieten van feestelijke activiteiten, dat kan nu met onze party wijnflottieljes! Verken de mooiste de mooiste gebieden en duik in het helderblauwe water. Geniet van leuke activiteiten en mooie bezienswaardigheden. Proef de lokale gerechten en geniet van heerlijke koude drankjes. Ontmoet je nieuwe vrienden en ervaar de vakantie van je leven!

Sail & Relax flottielje Vis

 

party-flottielje-zeilvakantie-Vis-Kroatie.jpg

Vis, Kroatië

Vertrekdatum: 1 juni 2019

 

Het doel van deze week is helemaal tot rust komen en genieten van de activiteiten. Je zal nieuwe vrienden maken en dichter bij de natuur komen. Elke ochtend wordt er een yoga-sessie gehouden en een paddleboard tour bij zonsopgang. Daarnaast zul je kunnen genieten van een echte filmavond in de natuur. In dit mooie zeilgebied kun je indrukwekkende grotten en ruige stranden aanschouwen. Tijdens deze route zal je maar 2 nachten in de haven slapen, het is een avontuurlijke zeilvakantie met oog voor de natuur. Omdat het zeilen toch deels afhangt van het weer, kan het plan bij minder goed zeilweer aangepast worden. Een ideale zeilvakantie voor mensen die lekker willen zeilen en relaxen!

Je zal langs één van de beste stranden van Europa zeilen, die zonder boot maar moeilijk te bereiken is. Dit prachtige strand is omringd door een ruig berggebied en smalle kliffen. Deze unieke locatie is uitsluitend te bereiken met een (bij)boot. Vroeg in het seizoen is dit een perfecte locatie om een dag door te brengen. Ook zal je langs Komiža varen, dit is een klein kustplaatsje met ongeveer 1400 inwoners. Dit stadje ligt aan een diepe baai met historische en culturele plekken. Je kunt hier ook heerlijk genieten van lokale wijn en vis, dit is ook de grootste inkomstenbron in deze streek. 

 

Sail & Jam flottielje Hvar

 

party-flottielje-zeilvakantie-vis-en-hvar.JPG

Hvar, Kroatië

Vertrekdata: 8 juni 2019 

 

Tijdens deze zeilvakantie zal je genieten van muziek en gezelligheid. We trappen af met een dokconcert in de kleine marina. Ook wordt er nog een akoestisch concert gegeven aan dek, je zal ankeren op een mooie locatie om vervolgens te kunnen genieten van leuke muziek. Het laatste concert zal in combinatie met een BBQ plaatsvinden in een beach bar. Omdat het zeilen toch deels afhangt van het weer, kan het plan bij minder goed zeilweer aangepast worden. Deze flottielje is zeer geschikt voor mensen die houden van muziek en gezelligheid!

Hvar is een prachtige stad aan de Dalmatische kust, met veel bezienswaardigheden is dit een ideale bestemming. Ook staat deze stad bekend om haar goede nachtleven, het wordt weleens het Ibiza van Kroatië genoemd. Voor een avond leuk stappen, ben je hier op de goede locatie. Daarnaast zul je langs het indrukwekkende Blue Lagoon varen. Dit is een ideale plek om even tot rust te komen en lekker te lunchen. Ook kan je hier de toeristische gebieden even ontvluchten en heerlijk op het strand liggen.


party-flottielje-zeilvakantie-Tubber-(1).jpg