Borgsom verzekering

Huur een zeiljacht zonder borgsomrisico

Tubber biedt je een borgsomverzekering aan. Hiermee verzeker je voor een bedrag van meestal minder dan 50 euro de borgsom die je betaalt bij het huren van een zeiljacht. Mocht er reden zijn om een deel van de borgsom in te houden, dan bespaart dit lange discussies ter plaatse: je bent er gewoon voor verzekerd. Van onze financiële zekerheid als SGR-lid tot en met de borgsom, financieel is alles dus piekfijn geregeld bij Tubber. Met die geruststelling kun je zorgeloos op zeilvakantie. 

Borgsomverzekering

Alle jachten van Tubber zijn all risk verzekerd. Zelfs bij total loss ben je nooit meer kwijt dan de betaalde borgsom. Deze borgsom is gebaseerd op de hoogte van het eigen risico van de verzekering. Bij lichte schades, waarbij het schadebedrag onder dat van het eigen risico blijft, zal de vlootbeheerder ervoor kiezen deze schade niet te melden bij de verzekeraar, maar de kosten in te houden van jouw borgsom.

Kleine hoekjes

Ook al heb je overal ter wereld het water dun gezeild, ongelukken zitten soms in irritant kleine hoekjes. Wat dacht je van een vislijn in de schroef? Geen schipper die het kan voorkomen, maar een dikke lijn vernielt meer dan je denkt. Weg borg! Hetzelfde geldt voor de achteloos weggeworpen plastic zak; niet iedereen is begaan met het milieu en tegen de tijd dat het motoralarm klinkt, zit het ding al halverwege het koelsysteem. Alweer: niemand kan er wat aan doen, de verhuurder ook niet. Maar die wil wel de reparatiekosten vergoed hebben. Voorkom lange discussies en verzeker die borgsom gewoon. Einde stress! Vraag bij Tubber de voorwaarden en het aanmeldformulier aan.