De nummer #1 van Nederland!

De nummer 1 van Nederland in zeilvakanties!

Of je nou bareboat gaat zeilen, in een flottielje vaart of meezeilt, je wilt altijd zekerheid en een uitstekende service voor jouw zeilvakantie. Bij Tubber loop je geen enkel risico, dankzij onze garanties zet je veilig koers naar jouw bestemming.

De voordelen van Tubber

• Prijs-kwaliteitgarantie
• SGR-garantie
• Borgsomverzekering
• 24-uursservice
• Offerte voor vliegtickets en vervoer
• Proviandering van het zeiljacht
• Meer dan 5000 jachten en 200 bestemmingen
• 100 lastminutes online en real-time database
• Zeilles of zeilcursus in Nederland
• Betrouwbare reviews
 

Prijs-kwaliteitgarantie

Wat jij natuurlijk wilt, is de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Dat garanderen wij jou. Vind je ergens anders een vergelijkbare zeilvakantie voor een lagere prijs? Dan zorgen wij dat je bij ons voordeliger uit bent.
 

SGR-garantie

Je hebt de reissom betaalt en bent klaar om op vakantie te gaan. Maar dan kan de charteraanbieder zijn belofte niet nakomen. Je moet er niet aan denken dat je dan je geld kwijt bent. En dat gebeurt ook niet, want met de SGR-garantie van Tubber wordt het vooruitbetaalde reisgeld terugbetaald.
 

Borgsomverzekering

Ook de borgsom wil je liever niet kwijtraken. En dat gebeurt ook niet als je de borgsom verzekerd. Voor meestal minder dan 50 euro heb je een borgsomverzekering en de garantie dat je de borg niet kwijt bent als die wordt.
 

24-uursservice

Tijdens je zeilvakantie zijn we 24/7 bereikbaar voor jou. Zodat je bij een dringend probleem, ongeacht het tijdstip, onze hulp kunt inschakelen. Via het servicenummer krijg je advies van Nederlands-sprekende zeilprofessionals die je helpen met al je vragen.
 

Proviandering van het zeiljacht

Bij aankomst in de haven wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk zeilen. Daarom kan Tubber de bevoorrading voor je regelen. De proviand wordt op jouw zeiljacht bezorgd, zodat je meteen kunt vertrekken!
 

Offerte vliegtickets en haventransfer

In één keer gemakkelijk en snel jouw complete zeilvakantie regelen? Dat kan! Desgewenst nemen wij in de offerte ook de vliegtickets en het vervoer van en naar de haven mee. We regelen het graag voor je.
 

Meer dan 5000 jachten, 200 locaties en 100 lastminutes

Aan keuze geen gebrek, Tubber heeft meer dan 12.000 zeiljachten op ruim 500 locaties voor je. Je kunt dus altijd zeilen op jouw favoriete jacht in een prachtig vaargebied. Heb je liever meer voor minder? Kijk dan bij onze lastminutes, Tubber heeft meer dan 100 lastminutezeilvakanties online staan.
 

Real-time database

Heb je je zinnen gezet op een bepaald zeiljacht? Je hoeft niet bang te zijn dat het jacht voor je neus wordt weggekaapt. De database van Tubber is namelijk real-time, zodat dat ene zeiljacht dat je hebt uitgezocht ook daadwerkelijk beschikbaar is.
 

Zeilles of zeilcursus in Nederland

Heb je al een tijdje niet meer gezeild of te weinig zeilervaring en wil je wel graag op zeilvakantie? Geen nood! Tubber beschikt over lesboten in Nederland, zodat je goed voorbereid op vakantie kunt.
 

Betrouwbare reviews

De referenties die wij krijgen, zijn absoluut betrouwbaar. We leggen graag uit hoe de beoordeling werkt, want als jij een zeilvakantie bij ons boekt, willen we ook van jou horen wat je van Tubber vindt.