Zeilactiviteiten van Tubber

Bareboat huren. meezeilen in flottielje of met schipper, regatta's, voorbereidende zeillessen of een zeilcursus
Informatie aanvragen Welke zeilvakantie past bij?

Flottielje zeilen, bareboat zeilen, meezeilen, zeilen met schipper

Zeilvakanties voor gezinnen, een groep vrienden of collega's en singles. Via de verhuurservice van Tubber kun je niet alleen een zeiljacht of catamaran huren, je kunt ook meezeilen met een schipper, zelfs met een kok aan boord, of alleen een hut huren voor 1 of meerdere personen en actief meezeilen met een groep gelijkgestemde zeilers. Flottieljes zijn een originele manier om nieuwe zeilvrienden te maken. Onze flottieljevloten zijn beschikbaar in Italië, Kroatië, Turkije en Griekenland. Bij Tubber kun je dus je zeilvakantie invullen op de manier zoals jij dat wilt.

Bareboat charter

Wil je graag bareboat zeilen, zoek en boek dan online een zeiljacht naar keuze! Via ons chartersysteem kun je eenvoudig, snel en veilig een zeiljacht zoeken en boeken. Ontvang direct per e-mail een aantal opties en een vrijblijvend advies van jouw persoonlijke adviseur van Tubber.

Zeiljacht huren met schipper

Heb je geen zeilervaring en wil je een zorgeloze of relaxte zeilvakantie, dan kun je een zeiljacht of catamaran huren met schipper. Het schip is in vertrouwde handen bij de bemanning die je ook de mooiste plekken kan laten zien.

Flottielje zeilen

Flottielje zeilen is een andere manier van zeilen; je vaart mee in een kleine vloot, samen met ongeveer 10 andere zeiljachten naar de volgende bestemming. Lees meer over zeezeilen in een flottielje. 

Family Sailing

Zin om te zeilen, maar heb je helemaal geen vaarkennis of zeilervaring? Beleef toch jouw droomvakantie op het water en ga mee met Family Sailing!

Actief meezeilen Nederland

Voor een heerlijke zeilvakantie hoef je niet naar het buitenland. Onze Nederlandse wateren hebben veel te bieden. Bekijk Nederland eens vanaf het water samen met familie, vrienden of zakelijke relaties.

Actief meezeilen buitenland

Actief meezeilen met een zeiljacht: kies het ruime sop en vaar over het blauwe water onder de stralende zon naar nieuwe bestemmingen samen met nieuwe vrienden.

Regatta's

Hou je van een uitdaging? Tubber biedt diverse mogelijkheden om mee te doen aan een regatta. Dat is wedstrijdzeilen en genieten van de leukste feesten 's avonds.

Zeilles | Zeilschool

Wil je leren zeilen? Of je zeilkennis vergroten? Volg dan zeillessen bij het Nationaal Watersport Instituut. Wij bieden zeezeillessen voor beginners en gevorderden, een speciale echtparencursus of gezinscursus. De zeillessen worden gegeven door onze zeer ervaren instructeurs, die jou alle finesses van het zeezeilen bijbrengen.