Zeilvakantie via Zeiljachthuren.nl

Door onze samenwerking met meer dan 193 charterbedrijven kunt u in meer dan 200 bestemmingen een zeilboot, catamaran of motorjacht huren. Uw voordeel is dat u alle aanbiedingen snel kunt vergelijken. Scherpe last minute aanbiedingen om een zeiljacht of zeilboot te huren vindt u in bijna alle gebieden ter wereld waarbij de korting op de huur kan oplopen tot wel 40 procent! Zeiljachthuren.nl streeft ernaar van alle zeilgebieden up to date informatie beschikbaar te stellen. Door op de kaart te klikken of in het zoekmenu uw vaargebied aan te geven kunt u het vaargebied verfijnen en de betreffende informatie vinden. De beschikbaarheid van de jachten is steeds in real time op te vragen zodat u meteen kunt controleren of het door uw gewenste jacht beschikbaar is. Uiteraard mag u ook aan de medewerkers van Zeiljachthuren.nl vragen het betreffende jacht voor u te vinden. Dat kunt u doen door ons te bellen of door het formulier huur Informatie aanvraag  in te vullen.


Lastminute zeilboot of catamaran huren

Wilt u binnen een paar dagen gaan zeilen met een zeilboot of catamaran in een van onze vakantiebestemmingen, dan kunt u ons 6 dagen per week bereiken op 058-8200 300. Maandag t/m vrijdag van 9:00 t/m 21:00 en op zaterdag van 9:00 t/m 17:00. Onze overige zeilvakantie last minutes kunt u vinden op de last minute pagina.


Zeilvakantie inclusief vliegticket

Zeiljachthuren.nl verzorgt op verzoek ook uw vliegreis. Op deze manier regelt u snel en eenvoudig uw hele zeilvakantie.  Er wordt naar keuze gevlogen met alle maatschappijen. Zo vliegt u eenvoudig naar alle vakantie bestemmingen in de wereld en bent u niet gebonden aan een specifieke maatschappij. U maakt zelf de keuze of u graag met KLM-Airfrance, Martninair, Vueling, Budget Air of welke ander vliegmaatschappij wenst te vliegen. U heeft dus het voordeel van de zekerheid van SGR, maar bepaalt zelf uw eigen vliegwensen. De vliegtarieven zijn sterk afhankelijk van de periode en de gewenste vliegmaatschappij . Op het moment van aanvraag of boeking kunnen wij een exacte prijsopgave voor u maken. Voor meer informatie kunt u ons bereiken door te bellen op +31(0)50 8200 200 of via ons contact formullier.