Actie KNRM Waardevoucher

 

Actie Waardevoucher zeilvakantie

Zeiljachthuren.nl steunt de KNRM,
u ook? DEZE ACTIE IS VERLOPEN.

Unieke actie: €99,- voor een Waardevoucher met een waarde van €200,- te besteden bij Zeiljachthuren.nl!


Zeiljachthuren.nl doneert €25,- per verkochte waardevoucher aan Stichting KNRM


Origineel cadeau-idee voor een verjaardag, sinterklaas of voor kerst!Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij

Actie KNRM Waardevoucher zeilvakantie

De KNRM verleent hulp en bijstand aan hen die voor de Nederlandse Kust, Zeeuwse wateren, IJsselmeer en randmeren in gevaar verkeren of in gevaar dreigen te raken. In 1824 opgericht, opereert deze stichting als zelfstandige en ongesubsidieerde instelling. Zeiljachthuren.nl als watersport organisatie waardeert het werk van de KNRM en komt daarom nu met een unieke actie.

Professionele vrijwilligers

De uitvoering van het reddingswerk van de KNRM wordt uitgevoerd door 1100 professioneel opgeleide vrijwilligers met hart voor de zaak. Zo staan er 24 uur per dag reddingsboten, voertuigen en vrijwilligers klaar voor hulpverlening op zee en op het strand.

Steun de KNRM door onze actie!

Wat het helemaal bijzonder maakt? De hulpverleningen van het KNRM zijn kosteloos. Daarom is het van groot belang dat de KNRM in stand wordt gehouden door donateurs en fondsen. Zij kunnen dit werk niet doen zonder steun van donateurs en gulle gevers! En daarom organiseert Zeiljachthuren de volgende actie:

Koop nu voor €99,- een waardevoucher aan ter waarde van €200,- en Zeiljachthuren.nl doneert per verkochte waardevoucher €25,- aan de KNRM!

Een origineel cadeau-idee voor een verjaardag, sinterklaas of voor kerst!


Of misschien gewoon voor uzelf? Hoe dan ook,  profiteer nu van deze korting en steun de KNRM, en boek uw onvergetelijke zeilvakantie bij Zeiljachthuren.nl, of u nu wilt bareboat zeilen, flottielje zeilen of actief wilt meezeilen.
 
Actie KNRM Waardevoucher zeilvakantieActie KNRM Waardevoucher zeilvakantie Actie KNRM Waardevoucher zeilvakantie

Vraag hier uw KNRM Waardevoucher aan:

Required form 'KNRM' does not exist.