Huur unieke zeiljachten en catamarans bij lokale verhuurders in 45+ landen.

Zeiljacht huren zeilvakantie

Flottielje zeilvakantie

 

Flottielje zeilen is een gezellige manier van zeilen, je maakt gemakkelijk nieuwe zeilvrienden en kunt veilig nieuwe vaarwateren leren kennen. Met een ervaren schipper op het moederjacht zeil je vertrouwd naar de mooiste ankerplaatsen, baaien en havens. Zo ontdek je het beste van Italië, Griekenland, Kroatië, Mallorca, Britse Maagdeneilanden , Nederland, Culinaire wijnflottielje zeilvakantie of Turkije. Alle flottielje zeilvakanties van Tubber kun je ook vinden op onze nieuwe website.Flottielje zeilen

Zeilvakantie met schipper

 

Een zeilvakantie met schipper. Heb je geen zeilervaring en wil je zorgeloos op zeilvakantie in Griekenland, Kroatië of misschien ergens anders, dan kun je een zeiljacht of catamaran huren met schipper. Samen met familie, vrienden of collega's op het water genieten op 1 van onze zeiljachten of catamarans met je eigen schipper.
Zeilvakantie met schipper

Cruise Zeilvakantie

Zin om te , maar heb je nog geen of weinig kennis en ervaring op het gebied van zeilen? Droom je ervan om alleen, met je nieuwe liefde of met je familie een zeilvakantie te maken? Dan is een cruise zeilvakantie iets voor je! Zonder ervaring kun je genieten van zon, zee, wind en avontuur.
.
Luxury-charter-yacht-Diamond-A-ex-Ultima-III-Credit-Hill-Robinson1.jpg