Zeilvakantie in Kroatië | €495,-

Elke dag ergens anders genieten,
Informatie aanvragen

"Actief" meezeilen in Kroatië tijdens onze flottielje

 

Actief meezeilen met een zeiljacht in Kroatië vanuit onze kleine gezellige haven in Zaton, de bruisende zee die om de boeg van het schip spoelt. Ankeren in helder turquoise water en 's avonds rondstruinen in kleine dorpjes of zwemmen in mooie baaien. Zeilend langs talloze kleine en verspreide eilandjes, een meezeilvakantie in Kroatië welke tot uw verbeelding zal spreken.

 

Meezeilen | bestemming Kroatië | Zaton (Sibenik)


Wannneer en hoeveel kost een zeilvakantie in Kroatie?

Zuidroute:

16/07, 06/08 of 20/08 | 1 week | €495 per persoon, per week exclusief boordkas*


Noordroute:

30/04, 23/07, 30/07 of 13/08 | 1 week | €495 per persoon, per week exclusief boordkas*

 

 

*Boordkas

Tijdens je zeilvakantie maak je altijd een boordkas. De boordkas is voor de onkosten aan boord. Te denken aan boodschappen voor ontbijt, lunch, hapjes en drankjes aan boord. De havengelden, diesel, water en de schoonmaakkosten van het zeiljacht zitten ook in de boordkas. Alle schippers zijn vrijgesteld van een bijdrage aan de boordkas.

De kosten van de boordkas zijn ongeveer € 200,- per persoon per week. Vaak maak je aan het einde van de vakantie de balans op en wat over is kun je dan weer verdelen.
 

Met een prachtig zeiljacht de Kroatische kust verkennen

Zeil mee op een zeiljacht met de flottielje leider van onze flottielje in Kroatie. Totaal zullen er 4 personen aan boord zijn, inclusief de schipper. Het is aan jezelf wat je aan boord wilt doen: meezeilen, navigeren of lekker niks doen, alles kan! De flottielje leider/schipper is een ervaren zeiler welke in principe het schip alleen kan zeilen, maar actief meezeilen mag natuurlijk altijd! Of je kiest er voor om al liggend op het dek van de warme zon te gaan genieten. Een meezeilvakantie is ideaal voor een ontspannende zeilvakantie of wanneer je beter wilt leren zeilen.

Zeilvakantie Kroatie
 

Hoe gaat het tijdens een zeilvakantie?

Met 3 mede-zeilers en een gezellige en professionele schipper zeil je minimaal vijf dagen per week van eiland naar eiland. De ochtend start met een gezamenlijk goed ontbijt en een briefing waarna je in de loop van de ochtend vertrekt. Tegen het einde van de middag zoeken we een veilige, gezellige en mooie plek om te overnachten. Jullie kunnen dan lekker zwemmen of alvast het eiland verkennen. De flottielje leider gaat intussen de andere jachten helpen met aanleggen.
 

Alleen of samen

Tijdens een meezeilvakantie kun je alleen of samen met andere zeilers genieten van de Mediterraanse sfeer. De flottielje (groep jachten) bestaat vaak uit 10 andere jachten met stellen, gezinnen of vrienden. Naast het zeilen kun je natuurlijk optimaal genieten van natuur, cultuur, historie, het uitgaansleven of heerlijk zonnen op het dek.
 

Gezinnen

Actief meezeilen is ideaal voor gezinnen. Een gezin van 3 tot 6 personen zeilt mee op het jacht van Zeiljachthuren.nl, we noemen dit ook wel family sailing: jouw gezin zeilt mee met een schipper of de flottielje leider op een zeiljacht in een flottielje met andere gezinnen. Ook ideaal voor éénoudergezinnen. Omdat er zoveel kinderen in een flottielje meezeilen, kunnen jullie en de kinderen ook optimaal genieten.


 

Groep meer dan 4 personen

Bestaat de groep uit 4 of meer reizigers, dan kunnen jullie kiezen uit meer dan 100 bestemmingen. Vaak is het dan goedkoper om een zeiljacht te huren met privé schipper.