Regatta Zeilen

Regatta Zeilen

Informatie aanvragen

Wedstrijdzeilen in een regatta

Met Tubber kun je meedoen aan vele regatta's over de hele wereld, er is in elk zeilseizoen wel een regatta. Regattazeilen is wedstrijdzeilen. Met je team op een mooi snel jacht de helderblauwe oceanen over. De zeilwedstrijden worden afgewisseld met ontzettend leuke feesten aan de wal. Lees meer over Regatta zeilen op onze blog!

Regatta Agenda 2019/2020


Sint Maarten Golden Rock Regatta - 11 november t/m 20 november 2019
Sint Maarten Heineken Regatta - 5  t/m 8 maart 2020
British Virgin Islands BVI Spring Regatta - 30 maart t/m 5 April 2020
Antigua Sailing Week - 26 april t/m 1 Mei 2020
Catamarans Cup Griekenland 19 oktober t/m 26 oktober
 

Heineken Regatta

 

Ben je een fervent zeiler en hou je wel van een feestje? Dan is de Heineken Regatta op Sint Maarten iets voor jou! Bij Tubber kun je een zeiljacht huren voor deelname aan de Heineken Regatta. Wij bieden zelfs een speciaal arrangement. Vier dagen meedoen aan spannende zeilraces en ‘s avonds ontspannen op de wal, de Heineken Regatta is een onvergetelijke belevenis voor enthousiaste zeilers.

 
 

Catamarans Cup Griekenland

 

De Catamarans Cup is een internationale regatta voor catamarans, de regatta vindt elk jaar plaats aan het einde van de maand oktober. Een uniek evenement, je kan regatta zeilen combineren met een ontspannen zeilvakantie rond de Griekse eilanden. De regatta trekt deelnemers uit meer dan 18 landen die willen genieten met vrienden en hun familie. Open voor zeilers van elk niveau , De Catamarans Cup is gewoon een heleboel plezier voor alle betrokkenen!