Regatta zeilen St Maarten Heineken Regatta

Sint Maarten Heineken Regatta

Informatie aanvragen

Heineken Regatta

Ben je een fervent zeiler en hou je wel van een feestje? Dan is de Heineken Regatta op Sint Maarten iets voor jou! Bij Tubber kun je een zeiljacht huren voor deelname aan de Heineken Regatta. Wij bieden zelfs een speciaal arrangement. Vier dagen meedoen aan spannende zeilraces en ‘s avonds ontspannen op de wal, de Heineken Regatta is een onvergetelijke belevenis voor enthousiaste zeilers.

Sint Maarten Heineken Regatta is serious fun

Er wordt gevaren in verschillende klassen en het open karakter is een van de charmes van de Heineken Regatta. Vier dagen vol spannende zeilwedstrijden in een schitterende Caraibische omgeving en elke avond finishen in een andere haven en genieten van lekker eten en wisselende internationale artiesten. Dat is serious fun, en een unieke ervaring.
 
 

Heineken Regatta van 26 februari t/m 3 maart 2020

Jaarlijks doen zo’n 250 schepen mee aan de Heineken Regatta, die in 2019 voor de 39ste keer wordt gezeild. Het merendeel bestaat uit zeiljachten die speciaal voor de regatta zijn gehuurd, de bareboat klasse. Wat deze regatta zo uniek maakt, zijn de mensen die erbij betrokken zijn: de zeilers, organisatoren, vrijwilligers, partygangers en lokale bedrijven. Allemaal dragen ze hun steentje bij aan de fantastische sfeer waar deze regatta om bekend staat.

Zelf zeilen in de Heineken Regatta?

Wij bieden je een speciaal arrangement voor de Heineken Regatta op Sint Maarten:

- Boothuur voor de Heineken Regatta 
- Inschrijving Heineken Regatta
 

Meezeilen in de Heineken Regatta

Heb je nog te weinig ervaring? Tubber geeft  jou de mogelijkheid om mee te zeilen in de Heineken Regatta rond Sint Maarten in de Caribbean. Dit is ook gewoon een heerlijk relaxte meezeilvakantie, want tijdens deze trip wordt je begeleid door een ervaren regattazeiler. Je hebt dus geen zeilervaring nodig, maar het is uiteraard toegestaan om actief mee te zeilen.