Extra omzet via Tubber

Extra omzet via Tubber

Tubber plaatst jouw aanbod online en neemt je veel werk uit handen. Wij beantwoorden klantvragen en zijn altijd bereikbaar. Bij Tubber boekt de consument online zijn zeilvakantie. Tubber helpt je echt aan boekingen. Jouw zeiljacht, Gullet of Catamaran wordt voorzien van een duidelijke omschrijving, foto’s en is direct online te boeken.

Direct omzet voor jou!

Direct aanmelden om mee te doen aan Tubber kan door een e-mail te sturen aan [email protected] of door te bellen met +31 (0) 50 8200 200. Ons team van specialisten staat voor je klaar om jouw aanbod zo snel mogelijk op Tubber te plaatsen.

Samenwerking op basis No Cure No Pay

Wanneer jouw aanbod online staat, betaal je een commissie over de gegenereerde boekingen. Dit is veel interessanter dan het adverteren in de krant of via Google Adwords en levert je een direct meetbare respons op jouw marketing- of reclamebudget. Tubber rekent alleen een eenmalige kleine bijdrage voor het invoeren van de jachten.

Professionele marketingorganisatie

Tubber zet diverse landelijke en internationale media in voor het onder de aandacht brengen van haar campagnes. De meeste aandacht gaat daarbij uit naar online communicatie door middel van bijvoorbeeld advertenties. Tubber heeft daarbij een unieke positie opgebouwd met een uitgekiende strategie. Die is er niet op gericht om de grote massa aan te spreken, maar om precies dat aanbod onder de aandacht brengt van daadwerkelijk ge├»nteresseerden. Daarom realiseert Tubber extra omzet voor jouw organisatie.

24-uurs klantenservice

Onze klantenservice geeft zowel ondersteuning aan onze partners als aan onze relaties. Wij zijn bereikbaar per e-mail, online helpdesk, face to face en telefonisch. We zijn dus 24 uur per dag bereikbaar.