Zeilvakantie via Tubber

Door onze samenwerking met meer dan 315 charterbedrijven kun je in meer dan 200 bestemmingen een zeiljacht, catamaran of motorjacht huren. Het voordeel is dat je alle aanbiedingen snel kunt vergelijken. Tubber streeft ernaar van alle zeilgebieden uptodate informatie beschikbaar te stellen. Door op de kaart te klikken of in het zoekmenu jouw vaargebied aan te geven, kun je het vaargebied verfijnen en de betreffende informatie vinden. De beschikbaarheid van de jachten is steeds in realtime op te vragen zodat je meteen kunt controleren of het gewenste zeiljacht beschikbaar is. Uiteraard mag je ook aan de medewerkers van Tubber vragen het betreffende jacht voor je te zoeken.

Last minute zeilboot of catamaran huren

Scherpe lastminute-aanbiedingen om een zeiljacht te huren vind je in bijna alle gebieden ter wereld waarbij de korting op de huur kan oplopen tot wel 50%! Wil je binnen een paar dagen gaan zeilen op een zeiljacht of catamaran vanuit een van onze vakantiebestemmingen, dan kun je ons 7 dagen per week, 24h per dag bereiken op +31 (0)50 8200 200. Bekijk ook onze lastminute zeilvakanties.

Zeilvakantie inclusief vliegtickets

Tubber verzorgt op verzoek ook je vliegreis. Op deze manier regel je snel en eenvoudig jouw hele zeilvakantie. Er wordt naar keuze gevlogen met alle maatschappijen. Zo vlieg je naar alle vakantiebestemmingen in de wereld en ben je niet gebonden aan een specifieke maatschappij. Je maakt zelf de keuze of je graag met Ryanair, KLM-Airfrance, Martinair, Vueling, Budget Air of welke andere vliegmaatschappij dan ook wilt vliegen. Je krijgt dus het voordeel van de zekerheid van SGR, maar bepaalt zelf je vluchtwensen. De vliegtarieven zijn sterk afhankelijk van de periode en de gewenste vliegmaatschappij. Op het moment van aanvraag of boeking kunnen wij een exacte prijsopgave voor je maken.