Zeilen in Turkije

Met de wind in je haren zorgenloos genieten van een heerlijke zeilvakantie!

Geniet van het spectaculaire landschap en de opéénvolging van natuurlijke baaien.

Zeiljacht huren Turkije Cesme Panorama
Landen > Turkije

In Turkijë schijnt de zon gegarandeerd meer dan 300 dagen per jaar en is hiermee uitermate geschikt voor de echte zon liefhebbers.

Geniet van de gastvrijheid en de prachtige kusten.
 

Of boek zelf online op Tubber

Ontdek de mooiste zeilvakanties

Bavaria 44 Vision -14%

Bavaria 44 Vision

10-10-20: 14 dagenFethiye4.390 €BOEK NU3.677 €
Bavaria 46 Cruiser (4Cab) -14%

Bavaria 46 Cruiser (4Cab)

24-10-20: 14 dagenFethiye4.390 €BOEK NU3.677 €
Bavaria Cruiser 36 (3Cab) -14%

Bavaria Cruiser 36 (3Cab)

31-10-20: 14 dagenFethiye3.380 €BOEK NU2.837 €
Sun Odyssey 409 (3Cab) -14%

Sun Odyssey 409 (3Cab)

31-10-20: 14 dagenFethiye3.980 €BOEK NU3.335 €
Bavaria Cruiser 45 (4Cab) -14%

Bavaria Cruiser 45 (4Cab)

31-10-20: 14 dagenFethiye5.550 €BOEK NU4.639 €
Bekijk de scherpste aanbiedingen?

Populaire zeilvakantie bestemmingen van Turkije

Levendige badplaats met de beste bazaars en vele restaurantjes

Combineer relaxen met
veel zeilen

Fethiye Turkije zeilvakantie

Geniet van je zeilvakantie in een van de mooiste natuurparken

van Turkijë

Zeiljacht huren Turkije bodrum

Zeiljacht huren in Turkije

Zeiljacht huren Turkije. Je wenst op je vakantie een zeilboot, zeiljacht of motorjacht te huren of met de boot op vakantie? Met behulp van de website van Tubber zijn alle huurboten en zeilboten en zeiljachten te vinden in Turkije. Je kunt, behalve een zeiljacht huren, ook meezeilen op een luxe zeiljacht.

Alle zeiljachten zijn allrisk verzekerd en voorzien van alle benodigde navigatieapparatuur. Onze zeiljachten kunt u o.a. huren vanuit Gocek, Bodrum, Kusadasi, Marmaris, Finike, Antalya, Karaca Sögüt, Fethiye, Orhaniye en Yalikavak.

Zeilboot huren flottielje zeilen of meezeilen in Turkije

Turkije ligt op gematigde breedte en zou over een overeenkomstig gematigd klimaat moeten beschikken. Voor de kuststreken geldt die stelling inderdaad. Toch zijn er door de geografische aspecten uitschieters te vinden. De parallel aan de kust lopende bergketen zorgt voor koude winters en droge, hete zomers op het Anatolië plateau. Maar de voor zeilers interessante kuststreken zijn gematigder van karakter. Vanaf eind maart stijgt de luchttemperatuur voldoende om boven die van het zeewater uit te stijgen. Zolang dat nog niet zo is levert het temperatuurverschil tussen het warmere zeewater en de koudere lucht daarboven een instabiele atmosfeer met mist en regen. Zodra die situatie omdraait is het weer in Turkije perfect voor watersporters! Het hoogseizoen ligt in de maanden juli en augustus maar het weer blijft tot en met oktober ideaal. Daarna wint de luchttemperatuur de slag weer van het zeewater.

Zeilvakantie in Turkije via Tubber

Tubber biedt je verschillende opstapplaatsen om je zeilvakantie te beginnen. Van de populaire badplaats Antalya tot Bodrum met haar exotische bazaar en grote openlucht discotheek. De verhuurders in Turkije bieden de mogelijkheid je zeiljacht te bevoorraden met de meest noodzakelijke proviand. Hoewel we aanraden om uw jacht voor een aantal dagen te bevoorraden raden we aan om toch zelf de proviand in te slaan. Niet alleen omdat dat veel goedkoper is maar ook omdat je dan meteen de unieke sfeer van de kleine Turkse havenplaatsjes proeft. Veel van die plaatsjes zijn trouwens zo klein dat er het een en ander kan ontbreken bij de plaatselijke winkel, vandaar de noodzaak om voor enkele dagen eten en drinken aan boord te hebben.  Uit eten gaan is qua prijs trouwens vaak minstens zo interessant als je zelf ingeslagen proviand aan boord te bereiden! Je huurt in Turkije o.a. zeiljachten van Jeanneau, Beneteau en Bavaria maar ook catamarans  van Belize zijn er te huur.